Ayisigi Merhaba arkdlsr eczanelerde bulamiyoruz elimde bes tane falan kaldi daha 4hafta kullnmam lazim elinde olan kullanmayan varsa verebilirmi 🙈
Echche Lütfen arkadaşımıza yardım edelim arkadaşlar 🙏 bu iğne bulamayanlar ne yapacak alternatif yok mu o ilacın yerine geçen, ne kadar zor duruma sokuyorlar
Echche Hangi şehirdesin? Bizim burdaki eczaneye de soracağım senin için stoklarında vardır belki. Bulursam haber veririm
Echche Canımmm senin için araştırma yaptım bu siteyi buldum. Hangi eczanede aradığın ilaç var mı gösteriyor. ilacım nerede ismi https://www.its.gov.tr/Home/ilacimNerede
Ayisigi Echche canim Allah razi olsun verdigin linke baktim buraya yakin bikac eczanede gozukuyor insallah vardir yarin bakicaz hemen cok saol🙏🏻❤️
Echche Ayisigi hadi bakalım inşallah bulursun 🙏 bulamazsan bende burdan sorarım eczaneye bursadayım, hoşçakal canım 🌹
Echche Ayisigi o yakındaki eczaneleri gitmeden ara istersen var mı yok mu öğrenmiş olursun. Sitede o ilaçtan var olanlar gözüküyor ama yine de emin olursun