cylnnzl Mehtapakgl beni de augmentin denen antibiyotik 1000 mg zehirlemişti 12 yaşımda falanken 10 yaşımda mide kanaması geçirmiştim durduk yere hep çektim sağlık yüzünden zaten e şimdi evlendik bir bebeğimiz olsun dedik bir buçuk yıldır hala çekiyorum Allahım hiç birşeyi kolay yoldan vermiyor ki değerini bilelim diye heralde ama olsun sabırla denemeye devam 😊
Gokcen35 Deleted5544 cevap için trşekkürler .birşey daha sorsam ben de cuma gece pozitif sonucu aldım 72 . İki üç gündür sol kasığımda bir noktada toplanmış ağrıya benzer bir hissiyat vardı. Dün gece dört beş kez bıçak ağrısı gibi bir ağrı oldum ve hissiyat gitti .yani bir noktada bir doluluk .şuan panik içindeyim dün geceden beri hissedemiyorum
Deleted5544 Gokcen35 rica ederim, hayırlı olsun. bu tarz kramplar ağrılar çok normal yerleşme döneminde. olmasıda normal, olmaması da normal, endişe etmeyin
Gokcen35 Deleted5544 ya kausıra bakmayın size bişey daha sorsam. Şimdi ben gebelik haftasını somadete före mi belirliycem yoksa dorktor aşılama gününe göre mi hafta belirleiycek
Deleted5544 Gokcen35 gayet iyi artmış. 2 günde %60 ve üzeri sağlıklı gebelik sayılıyor. hayırlı olsun 🥰