Canselugr Kızlar dunden berı hareketını hıssetmıyorum ya da oynuyo ben hıssetmıyorum doktorada gıdemıyom normal mı kı boyle yoksa yarın gıtcem daha kontrol e var
Tucenur Canselugr canım bnce norml 30 dan sonra düzene giriyor bazen asırı haraketli olup bazen hiç haraket etmiyor bnm 28 haftamda 3 gün haraket hissetmedm hiç bi şekilde ama şükür saglıklıydı doktora gittigimse 30 haftadan sonra düzenli olmaya basladı
Rabikk_ Canselugr normal banada öyle olurdu. Sonra brşden hareketleniyorlar eskisinden daha hüçlü bir şekilde 🙈
diloscn Canselugr bende çok yaşadm bu durumu sağlıkocağına gidip kalp atışı dinleyip rahatladım.şekerli bişey içip sol yanına yat elini sol karın boşluğuna koy bi dinle cnm
Canselugr Tucenur ya gıtcem ama vırus var dıye gıtmek ıstemıyorum daha gecen hafta gıtöıstım sureklı bısey de de gıdılmıyp saglıklı olsunlarda baska bısey ıstemıyprum ınsallah 🤲
Canselugr Tucenur 27 haftada 28 dee hareketlıydı sımdı dunden berı edıyomu etmıyomu bılemıyprum alıstım hareketlerıne de
Canselugr diloscn corumda yasıyorum burda saglık ocagında yok yapmıyolar bı kere daha olmustu ılk hıssetöeye basladıgımda ypl dedıler cıkolata da yedım su da ıctım yok yarın bakcam ıste ya uyuyo hayırlısyla
diloscn Canselugr bende kastamonu-tosya dayım.sağlık ocaklarında ultrason yokta dropper mi ne diye bi cihaz var kçk taşınabilir,sadece kalbi dinliyo görüntüsüz.ama o da ilk haftalarda değilde 18-20 ve snrası için heralde
Canselugr Mineberna Allah’a şükür hıssettım uyutoşar heralde ınsalah hıssedersın normal galıba ama ılk gebelık olunca boyle oşuyp hayırlısıysa bı kucagımıxa alalım 🤰🙏
DamlaNur29 Canselugr bende dün aynısı oldu 25 hafta içindeyim dönmelerini hissediyodum minik minik ne yaptıysam eski halini almadı çikolata ve süt içtim ama fayda etmedi bugün keyfi yerinde paşanın 30 a kadar bazen normal bile diyolar hareketlerinin düzelmesi
Canselugr DamlaNur29 bende de 23 unde olmustu 3 gun hıssetmedım saglık ocagına gıttım cıhaz yok dedıler sonra cıkolata herseyı yedım fayda etmedı ama sonra oynadı Allaha şükür sımdı de uyudu heralde hıssetmedım ama basladı yıne Allaha şükür uykucu cıktı bızım kı
Mineberna Canselugr bende hissettim çok yorulunca oluyor 24.hafta da böyle olmuştu 🤗 aynen sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Ayazsimay Canselugr artik büyüdü ondan hissetmiyorsun bu haftalarda nirmal uzan cikolata filan ye hala etmiyorsa bu gorun doktora