Zuzuum Hlya_35hsyn bende de tam tersi oldu canım kızımda arada bir bulanır geçerdi ama şuan hep midem ağzımda
Milena92 Hlya_35hsyn kusma değil ama bulantı çok oldu 5. Aya kadar şuan 31+3 üm şimdide miğde ağrısı ve yanması beni mahvediyo özellikle geceleri uyutmuyor miğdemle olan derdim hiç bitmiyor Allah yardımcımız olsun 🙏
Ozgectndg Hlya_35hsyn daha yeni bitti ssyılır ilk 14 hafta mahfoldum neye bulastım ben dedim hayattan kopmuştum
1serapguneyli Hlya_35hsyn 28 haftalığım hala kusmaya devam 😂 ama bir kaç arkadaşım var onlar da kız bebek bekliyor ne Bi kusma ne Bi bulantı tık yok 😂
PinarY Hlya_35hsyn Ben 33. Haftadayım ve karnım şişene kadar kendim bile inanamadım hamile olduğuma. Hiç bir zorluğum olmadı sanki hamile değilmişim gibi🤷🏼♀️😂😂
Mervee35 Hlya_35hsyn 30 haftalığım bende tatlım çok şükür en başından beri hiç mide bulantısı yaşamadım
seyma-2020 Gebeliğim, 1. Kız,2. Erkek,3. Kız Şuan 24 haftalığım hiç birinde bulantı ve kusma yaşamadım. Bence bulantılar bebeğin cinsiyetinden değil kişinin kendi bünyesinden kaynaklanıyor…
Sevvalmina Hlya_35hsyn 6. Haftada başlamıştı bulantılarım 15. Haftada falan geçti ama çok sıkıntılı geçirmiştim çünkü uyku hariç sürekli midem bulaniyordu hatırlamak bile istemiyorum şimdi 21 haftalık olduk kızımla çok rahatladım şükürler olsun 😊
Zlnklc07 Hlya_35hsyn 28 haftaligim kizima hç mide bulantisi olmadı rahat geçti şükur ama oglumda mide bulantısı yaşadim 🤷♀️
Gocmnn Hlya_35hsyn 26+5 iz ne bir kez midem bulandı ne de başım döndü cok rahat bir 5 ay geçirdim çok şükür 😇
Skarakas Hlya_35hsyn benim cok kotu degildi 3 hafta kadar bulantim kusmam oldu tiksinmem neredeyse neredeyse. 32+3 olduk kizcemle 😍🤗
Melodixxx Hlya_35hsyn ilk üç allaha emanet yaşadm öldürmeyen allah öldürmüyor😂 25 haftalık oldum ilk zmnlr gibi olmasada hala bulantı kusmalar devam ve kızım olck 🤗
Yagmurahmet16 Valla kiz erkek farketmiyor 6.Hftamda başladım kusmaya hala ara ara kusuyorum halbu ki cigy yumurta ikizi biri kiz biri oglan kim kusturuyor beni Anlamadım 😄😄