Deryadgm Selam arkadaşlar bugün kontrolüm var tam 31 haftalığım bebeğimin 1480 gram olduğunu söyledi doktor ve normal olduğunu söyledi ama bana az geliyor 🙄sizinlerin bebişleri bu haftalar da kaç kiloydu
Alyali Deryadgm aynen az kilosu ben 30 haftamda 1500 gramdim Doktorum az dedi ayrintili ultrasona gönderdi neden kücük bebek diye bakalim Haftaya tekrar gidicem 34 haftamda insallah kilo almistir bebegim😟
Ezgiozkan Deryadgm benim tam 31+0 da 1960 gram çıktı ama 2 hafta önde görünüyor benim oğlum. Yani normali daha az oluyor
Semreu01 Canım ben 30+5de gitmiştim 1.900gram olduğunu söyledi ama önemli olan kilosu değil bence sağlıklı olduktan sonra takma kafana 🤗🤗🌸
Deryadgm Ben acaba beslenmem de yanlış bişey mi yapıyorum öğlene kadar uyuyorum ana öğün 2 kez yiyorum aralarda meyve yiyorum süt içiyorum ne yapsam yaa çok canım sıkıldı😞
Alyali Deryadgm hayır canım inan bende senin gibiyim bazı bebekler öle oluyor efham yaptım cok üzüldüm neden böle oldu diye ama her bebek iri olmazki miyonda doğar sağlıklı olsunlar yeter
Ern Deryadgm onunla hiç ilgisi yok canım 33 haftada bebeğim 2070 gr dı bebeğim doktor zayıf dedi ve detaylıya gittik herhangi bir sıkıntı çıkmadı eşim de aslında beslenmesine dikkat ediyor dedi onunla ilgisi yok anne ne yerse yesin bebek almıyorsa almaz dedi genetikmiş biraz ben 2500 doğmuşum eşim de 2700
Deryadgm Alyali 2 tane program kullanıyorum orda 1650 diyor bu haftarda netten de bakıyorum 1700 diyor
Hll34 Deryadgm ben bugün gittim 30+3 kilosu 1557 gram boyuda 39 cm iyi uyumlu haftasıyla dedi doktorum
Ftgzlky Bende 29+5 de gitmiştim 1400 dedi zamanında doğarsa ,3.5 kg doğar dedi.Yanliz anne karnında kiloyu çok takmayın önemli olan sonradan gelismesi.3.5 doğan kızım iki yaşında şuan 11 kg gelismedi.
Alyali Ftgzlky insallah canim saglicakla gelsinler tek dilegim o ben tüp bebekle hamile kaldim cok korkuyorum haliyle dr öle deyince kac gündür üzüldüm hep
Alyali Deryadgm bende netten bakmistim dr az dedi tabbi korktum ama kilo alirlar insallah daha var doguma 2500 gram dogdu yigenim küveze girmedi saglikli olsunlarda gerisi hal olur 😘
Alyali Deryadgm ay öylemi bende aynıyım işte insan telaşa kapılıyor birsey olucak diye aklı gidiyor Allahım bebeklerimizi kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah sağlıcakla gelsinler kuzular ❤️
Deryadgm Ern eşim 4.500 gram doğmuş bende 3 üzeriymiş ama bilemedim 2 ayımız var daha alır diye ümit ediyorum