bende yazmayı düşünen lerdendim kısmet oldu ve doğum hikayem evlendikten sonra 16ay bebek istedik ve 16. ayımızda hamile oldugumu ögrendik evde yaptıkdan sonra saglık ocagına gittim be gerçekten hamileydim 5.haftamda ögtendim 6da kese yi gördük 8.haftanın sonuda iki kalbin kalbimle birleşip yol aldığını öğrendik ikiz annesi olucaktım artık haftaları saydık eşimle 4,5 ay kısarak be bayılma larla gicirdim yanlızdık eşim dn başka kimsem yokdu yakınlarda 5.aydam sonra biten kusmalr sonrası 20ci haftadan sonra benekharaletleri ni hissetmeye bailasık 27 den sonra erken doğum riski ola biir diue eşyalrını aldım çantamızı hazırladık 30 haftadan sonra doktorum risk arttığı için çiğer heşiştirici iğne uaptı 35densonr daynın dedim yavrularıma 37 yi bılalım bayram sonu 27 sinde konturola gittik be eşime yolda cuma günü bebekleri alsalar dedim dizlerimin üstüne kalkamıyorudum romatizmamm azdı be iki bebek cok zor bi sürecti doktorumız 1haziranda alalım demişti ama konturola gittik be 27sinde 1 haziran derken 29 mayısta anne oldum cok heycandan daha cok bebeklerimin saglıkla gelmesi ve nasıl bi bebek olıcaklarıydı yüzleri gözelri ve saat geldi amaliyat haneye girdik ikiz olduğunu sordular au dediler bi kız bi oğlan kurtulmuşsun dediler ce belden iğneyi yapıb yatırdılar resimleri ni cekilmesini isfedim babasımı almadılar özlede olduğun halde encok eşimi istemiştim virüs bu hayalimi yıktı ve o an geldi kızımı aldılar önce bana gösterdi ler ay kuzum 09:07 de be oğlumu aldık 09:08de riskli bi gebelik di ikiz olduğu için ama bebeklrimi kucagıma alıp eve geldik bugün 6günlük ler oglumda biraz sarılık var kızımda meme tutmak da zorlanıyo kızım 2kilo 650 oğlum 2kilo 960 gıramla geldiler evimize gelmenin mutluluğu içindeyiz herkese buradan ümit dolu dogumlar allahım herkesi korusun kollasım bebeklerini alıp eve gelmeyi nasip eylesin