Nazanesila Sezeryan olan bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var genel mi yoksa spinal sebebi ile lütfen cok kararsızım?😊
Researcher_mother Nazanesila spinal daha iyidir 👍 toparlanması daha kolay oluyor genelde doktorlarin da ilk tercihi oluyor 😊
HafsaRumeysa Nazanesila benm ilk dogum mecburi belden asagi oldu ama toparlanmam yurumem cok zordu zaten istemiyordum mecburi son anda oldu riskleride var zaten doktorun kendiside soyluyo 3 ay once gelinimiz dogum yapti onun yaninda soylenmis zaten biliyodukda senelerdr ikinciye hamileyim komple uyutulmak istiycm
Essma Nazanesila iki kızımı spinal oldum çok rahattı ama genel anestezi ile de kürtaj oldum geçen hafta bebeğimin kalbi durdu diye. Kesinlikle ve kesinlikle spinal olun size tavsiyem budur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
DamlaNur29 Nazanesila genel olmk istiyorum ama tabi +500 tl olmasaydı ve bel fıtıgım olmasaydı belki yarı uyuşuk isterdim
Prensesannesii1 DamlaNur29 bel fıtığı spinale engel mi canım, benimde var da fıstığım konuyla bilgim yok
Mervenurbalylmaz Merhaba, bu seçimi özelde kendimiz yapabiliyormuyuz? Ben cok korkuyorm genel istiyırm ama dr ne der hiç bir fikrim yok, alttan muayne olmak kesinlikle istemiyorum, böyle bir hakkım varmı? :(
Sultanbolek Mervenurbalylmaz evet benim bebeğim ters o yüzden sezeryan olucam 10.haziranda 38 haftaligim şuana kadar hiç çatı muayensi olmadım gerçi dediğim gbi sezeryan olunca çatı muayenesine gerek duyurmuyor
yigitalpinannesi40 Mervenurbalylmaz Canım ben de alttan muayene olamıyorum o yüzden sezeryan olacağım
Nazanesila Sanırım kişiden kişiye değişiyor çünkü herkes farklı yazmış biri genel den biri spinalden mennun😊