Aysegul010101 Merhaba kizlar beni taniyanlar bilir uzun suredir bebek istiyorum. Bugun sabah kalktim aklim esti ve ovulasyon testiyle denemek istedim bu arada adetime 3 gun var. Ovulasyon testi yaptim bu zamana kadar hic adetime yakin cift cizgi gormemistim ve doktora gittim beta hcg 2.0 cikti doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Betasi boyle olup yukselen varmi veya ovulasyon testinde adete yakin yapip boyle cikan varmi ? https://imgyukle.com/i/yeMdph
AyaYlmazYldrm Aysegul010101 canim oncelikle insanlah hamklesindir deilsende allahim tez zmanda kucagini doldursun hersey allahtan belkide yukselecek ama soyledigin agrilar kramplar adet icinde olabilir iki belirti birbirine cok yakin
Tugce6374 Aysegul010101 canım benimde aynı şekilde doktora gittiğimde 2.30 çıkmıştı bende bekledim evde gebelik testleri yapmaya devam ettim çizgi hergün biraz daha koyulaştı pazartesi günü kan verdiğimde 101 olmuştu değer şimdi kese için bekliyoruz inşallah seninde vardır
AyseClskn Aysegul010101 canim bende adete 3 gun varken yaptim cok koyuydu lh , idrarda cikti ertesi hcg. 1 gun sonra kanda da 299 cikmsti. Yani ilk gebeligimi ovulasyon testiyle ogrendim.
Aysegul010101 Doktor negatif yukselecegini sanmiyorum ama genede gel felan dedi aklim cok karisik cok afedersiniz 2-3 gun once iliskiye girdigimizde kasigimda kramp ve batma seklinde agrilar olmustu sanki bıçak saplaniyordu.
Aysegul010101 AyaYlmazYldrm adetimde hic boyle belirti yasamadim beni sasirtan supheye dusuren bu oldu aslinda allahim razi olsun cok tesekkurler
AyaYlmazYldrm Aysegul010101 mesela ben hamileliklerimde kasik agrisi bel agrisi ve halsizlik yasarim oyle anlarim cok kasiklarim agririr daha adetine 3 gn var cok erkn hemn karamsarliga kapilma