tgce_brs Bursa Özel esentepe Hastanesi’ne gidicem iki hafta sonra ya randevu almam lazım ama daha doktora karar veremedim lütfen yardımcı olun. Neşe korkmazel. Gönül doyran yada benim duymadığım başka bı doktor varsa lütfen bana birini onerirmisiniz
Merve-T tgce_brs neşe hanımı internette araştırdığım kadarıyla çok beğeniyorlar. Gönül hanıma da bir arkadaşımın görümcesi onda doğum yaptı. Yine olsa yine ona giderim diyor bugün konuştuk hatta.
Pnarozcan tgce_brs ben şehir hastanesinde Ayşe Yeliz hanıma gidiyorum çok memnunum. Tavsiye ederim gerçekten çok iyi bir doktor. Onun vesilesiyle hamile kaldım ben. Birde ben her doktora ısınamam bana güler yüzlü samimi olması gerekiyor. Soru sorarken çekinmiyorsun. Gerçekten çok iyi bir doktor tavsiye ederim 🤗
tgce_brs Merve-T hayırlısı olsun gönül hanıma aldım bugün randevuyu inşallah elektirigimiz tutar 3. Doktorum olucak 😔
Merve-T tgce_brs beğenirseniz bize de yazar mısınız Bursa grubuna. Diğer kişilere de fikir olmuş olur hem 🤗
tgce_brs Pnarozcan ne kadarlık hamilesiniz. Ben vajinismusum o yüzden devlete de gitmeye korkuyorum. Beni son ana kadar tutar normal dogurtmaya çalışır falan diye 😏😏😏 çok korkuyorum napicam bilemiyorum
Pnarozcan tgce_brs ben 10 haftalık hamileyim ama Ayşe hanım çok ilgili bi doktor. Soru sorarken çekinmiyosun. Ben çok seviyorum. Tayinimiz çıktı gidecez doktorumuz değişecek diye üzülüyorum 😕
Pnarozcan tgce_brs bir de şehir hastanesi hiç hastane gibi değil. Ben hastaneyi hiç sevmem hasta değilsemde hasta olurum ama orası öyle değil avm gibi😁 bana sorarsan hastaneye bigün git gez derim. Ben muayeneye gittiğimde diğer hastalarda söylüyolardı çok memnunum diye
Pnarozcan tgce_brs ayşe hanımın eşi aycan kopuz instagramdan bakabilirsin canım oda özelde çalışıyo onada çok iyi diyorlar
Eeezgi Pnarozcan benim kontrollerimi başından beri Aycan bey yapıyo çok memnunum. İnsanı rahatlatıyo, hiç soru sormanıza gerek kalmadan detaylı anlatıyo her şeyi 😊