Ozlem52 Merhabalar, renkli ultrasonda amniyotik bant görüldü ufakta olsa, boyle bir durumla karşılaşan anneler neler yasadiniz, süreciniz nasil ilerledi bilgilerinizi paylaşırmısınız?
Rumus1 Ozlem52 ben yaşadım 3gebelimde korkma doktor genelde zarar vermiyor dedi dua et Allah’ın izniyle bişey olmaz
Gul-08 Ozlem52 benim de bu gebeliğimde oldu, 13. haftamda amniyotik bant gördü doktorum ama bebek büyüdükçe geri itilir korkma dedi, 3 haftada bi kontrole gittim bi süre sonra kayboldu, detaylıda kaybolmuştu artık.
1818-1818 Ozlem52 canım bende dün yaşadım internetten baktım okdr moraim bzpufluki sağolsun bırdaki yaşayan arkadaşlar moralimi düzeltti kimse bi sorun yaşamamış hepsi sağlıkla doğmuş . 3 hafta sonra detaylı ultrasona girdem doktorum yönlendirdi bakalım ne çıkcak iiçim biraz rahatlasada detaylıya girmeden tam rahat edemicem birlikte habeleşelim
Ozlem52 Rumus1 inşallah renkli ultrasonda doktor çok ufak bisey dedi ama kendi doktorum ultrasonda goremedi bile araştırıp öğrendiğimde biraz korktum açıkçası allahın izniyle bisey olmaz 🙏
Mugetkmk Öncelikle asla araştırma özellikle internet ortamında. Bu sana can sıkıntısından başka hiçbir şey katmayacak. Hamileliğimin ortalarında yaşadım fazlasıyla araştırdım fazlasıyla bir şeyler okudum ve sadece kendimi, bebeğimi üzdüm. Hiç endişelenme bunun bebeğe zarar verme ihtimali aşırı düşük yok denecek kadar. İki kontrolümde göründü ve 3. kez kontrole gittiğim de çok şükür kaybolmuştu 🙏🏻 Ne kendini ne bebeğini asla strese sokma canım 🥰 En hayırlı zamanda da ikinizde sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize 🥰🐣
Ozlem52 Mugetkmk inşallah canım çok saol hep birlikte insallah saglikli bir sekilde kavusuruz miniklerimize💙🙏
Ozlem52 Ozlem0707 ztn kucuk demislerdi renkli ultrasonda kendi doktorum da kontrolde hiç goremedi bile birdahaki kontrolde insallah yine göremez hayırlısı olsun inşallah 🤲
Ozlem52 1818-1818 benimde ilk önce detaylıda gözüktü ama kendi doktorum kontol ettiğinde goremedi ztn küçük ufak demişlerdi.
1818-1818 Ozlem52 olmaz inşallah canım bende detaylı ultrasonu bekliyorum sabırsızlıkla inş kaybolmuştur yada bant değildir . kaçıncı haftadasın sen