Annesininbali2929 26 haftalık hamileyim bugün saat 5de bide 22de ikikez burnum kanadı başına gelen varmı arkadaşlar yarın öğleden sonra doktorrandevum gidince soracamda
fosforlukalem Annesininbali2929 benim de şarıl şarıl olmasa da uzun süre burnum kanadı. Bi süre sonra peçeteye gelen kanlara alıştım. Eskisi kadar sık olmasa da ara sıra kanıyor yine 29+6 haftalığım
Wonderanne Annesininbali2929 normal canım artan kaç hacminden dolayı eğer durmayan kanama olursa bir acile git
yldrm_58 Annesininbali2929 ben 29+2 haftaligim ama doktorun demesine göre bebeğim 1 hafta önce gidiyor ve benim hamileligimin başından beri kanıyor dün gece kanadığını hissettim kalktım sildim durunca yattin sabah kalktım gece yine kanamış yastigim kandı
Annesininbali2929 ipeginannesi aşırı değil peceteye çıktı sonra geçti biraz üzüldüm ondanmi oldu acaba dedim
Annesininbali2929 fosforlukalem benimki ilk defa kanadı bu 4cü hamilelik bundan önce hiç kanama olmadi
Mrvkckk Annesininbali2929 36+4üm 1 haftadır benimde kanıyor sabahları. Az az geliyor ama rajatsız edici.
12prensannesi Annesininbali2929 ben 37. Haftamda kanadı baya kanadı ama vücutta kan fazla olduğu için bide yorulmuşsun ondan dedi