bebegim_28 Angelada 16 haftalığım benimde ara ara oluyor ama 5 10 saniye sürüyor geçiyor sonra gün içinde defalarca oluyor sanırım normalmiş geçen haşurdum bıçak keser gibi oldu nefes alamadım o derece hapşırmaktan korkuyorum 😁
minik0507 Angelada benim 7 8 haftalikken basladi suan tam 15 haftaligiz 😊 doktoruma soyledigimde korkulacak bisey yok bebegin buyudugu icin baski oluyor cok normal dedi. Tabi cok siddetliyse yinede doktorunuza sizinde danismanizda fayda var
Dyg4141 Bende 15 haftalıgım arada sagda arada ortada oluyor ve doktorum buyudugu ıcın normal oldugunu soyledı ama bılemıyorum 🤷
Bahartesi Angelada Sağda ve uzun süreli ise buraya danışabileceğiniz bir mevzu değil. Hamilelikte apendiks olan bir sürü gebe vardır. Uzun süreli ise acile görünmenizde fayda var.
Eozknc Angelada sağda ağrı olması normal bu haftalarda bizzat okumuştum lakin uzun süreli olması garip🤔 benim de bu hafta her zamankinden bir tık daha uzun ve şiddetli sürüyor ama 10_15 saniyedir en fazla sonra geçiyo
Angelada Eozknc bende bide böbrek taşı cıktı ürolojiye gönderdi doktor cnm ondan ’da kasiklarim agrirmis
Nur5495 Angelada biz 20ye giricez işe başladığım İçin oluyor, bütün gün oturuyorum sağ kasığıma ağrı giriyor internette okudum çok oturursan ve çok ayakta durursan ağrı olurmuş