2subat Kızlar 7 haftalık hamileyim ve başım fena ağrıyor bu durumu yaşayan var mı yaşayan varsa neler yaptınız geçmesi için
Dmlyldz 2subat bende migren var ve ilk dönemde bende çok baş ağrısı yaşadım. Minoset içtim doktor bilgisinde. Ek olarak limonlu su içtim bu iyi geliyor.
Minnak16 2subat normal baş ağrısı mı yoksa migren mi? Benim migrenim var ve en şiddetli olanından ilaç almazsam zamanında 72 saate kadar gidiyor. Benimde şuan 18+1 gebeyim ama başlarda benimde çok ağrıdı. Sürekli Dr önce sadece parol verdi ama artık geçen hafta dayanamadığını söyledim . Başka ilaç versi o daha etkili gebeler içinmiş. Doktoruna danış mutlaka
Sinemisdemirag 2subat benim de çok ağrır bana sıcak bir duş çok iyi geliyor en kötü ihtimalle ağrı kesici parol alıyorum doktoruma sordum tabi bu ilacı
Zeynep_cagdas Benim gebeliğim çok yeni, ama inanılmaz başım ağrıyor. Normalde çok çay içerim, öğrendiğimden beri içmiyorum. Ben ona bağladım. Bol su içiyorum biraz hafifletiyor.
2subat Zeynep_cagdas Bende çay kahve içmeyi bıraktım ama hamile kalmadan önce bugün uyandığımdan beri başım ağrıyo
2subat Minnak16 normal baş ağrısı canım migrenin falan yok bi daha kontrole gidince söyleyeceğim muhakkak