Mervesim 24+3deyim arkadaslar suan acimiyo ama tanidiklar simdiden sur diyorlar kullanip cok memnun kaldiginiz kremler??
shdemir Mervesim Ben 35.haftamdayım 32 den itibaren sürmeye basladım lansinoh gögüs ucu kremi masaj yapmadan sürüyorum gögüs ucume ve cevresine hızlı bi sekilde. Kullanan arkadaslarım memnun doktorumda bunu önerdi. Bu kremi kullandıktan sonra hemen emzirebiliyoruzda o yüzden tavsiye ederim. İnsallah faydasını görürüz😊
Senaakif Mervesim 36+3 bu hafta anca alıp sürmeye başladım lansınohh harıka bı krem bıraz fıyatı pahalı ama emzırırken bıle silmene gerek Yok bebek için harıka bı krem 🤗
cansuece Mervesim kullandığım çatlak yağından(biooil) zaten sürüyorum şükür bir acı vs yok şuan 37+3 haftalık hamileyim .lansinoh kremi aldım Doğumdan sonra kullanmak için.
Aysee Erken dönemde göğüs ucu kremleri pek önerilmiyor bilginiz olsun. Göğüs ucuna masaj yapılınca rahime uyarı gidiyor ve erken doğum ihtimalini artırıyor diyorlar
Nihanozturk Evet erken dönemde göğüs ucu uyarıldıgı icin önerilmiyor en iyisi doktorunuza sorup o şekilde kullanmaya baslayın bencede
Mervesim Nihanozturk doktoruma sordum olumlu bi yanit alamadim gerek yok acı olup olmicani bilemessin dedi guldu onemsemedi pek. Ama yakinlarimda onceden surmediklerine cok pismanlar cunku cocuklarini emziremediler acıdan onun onlemini almak istiyorum bende sadece anne sutu vermek istiyorum allahin izniyle
Duyguuuu Bendede göğüs ucunda yanma var kızlar normal mi sizce 6+3 haftalık gebeyim bide sol göğsüm sağdan daha hassas
Mervesim Duyguuuu allah allah olmaz normalde gogus ucunda yanma sadece ilk zamanlar cok agri vardi bende o kadar dr sor bi
EnginDenizim 37+4 haftadayım pamuk koyuyorum artik uclarina ve duş almak bile iskence oldu Lansinoh kullaniyorum 2 gündür rahatlatti cok sukur bu haftalarda baslamak lazim. Birde sabah aksam karbonatli su kesinlikle tavsiye ederim
EnginDenizim Mervesim canım son zamana kadar bekleyim dedim ama benim canima yetti acisi oyle kullanmaya basladim sen karar ver ne zaman kullanacagina 1 ay öncesi basla diyen var
Senaakif Mervesim Doğuma yakın surulmelı bence erken Doğum olabılecegı dönemlerde hazırlıklı olmak gerek ben sımdı yenı başladım bı Doğum olursa kurur yara olursa önlem amaçlı
Momysumy Ablam kakao yağı kullanmişti ,doktor önerdigi icin. gögüs uçlarını masaj yapıyordu hem böylelikle göğüs ucu da büyüdü yegenim çok rahat emdi kendi de acı cekmedi