ne_nese Gebeliğime hamile olduğumu öğrendiğimizde baya şok yaşamıştık. 2 kızımız varken bir de piyangodan 3. çıktı🤩 cinsiyet tahminine dua ederek gitmiştim. Tabi önce sağlık dedik ama değişik meyvenin de tadına baksak fena olmazdı. Erkek olduğunu öğrendiğimizde farklı duygular içine girdik. Muayenelerde genelde 2 hafta ilerde çıkıyordu. Boy ve kilosu için doktorum iri bir bebek dedi. Bugün 11 gibi nişanım geldi. Sümüksü bir akıntı kıvamlı ve hafif kanlıydı. Hemen hastaneye geldim çantamda arabadaydı. Doktorum 3 cm açıklık olduğunu yatışımın yapılacağını söyledi. Ne kadar tecrübe de olsa ağlamaya başladım. 3. Normal doğum olacağı için sadece nst ye bağlandım suni sancı vermediler. Saat 16 gibi sancılarım dayanılmaz hale gelince doğumhaneye aldılar. Sadece sancım olduğunda ıkınmamı söylediler defalarca ama ben biran önce bitsin bu işkence mantığıyla ıkındım da ıkındım. Doktorum lütfen demeye başladı artık ıkınmayın yırtığınız olur. Ben o an kimseyi duymuyorum sanki ve tabi sancı yokken de ha bir gayret ıkınıyorum. O sırada bebek biraz kanalda kalmış. Doğum gerçekleşti şükürler olsun fakat bebişimin yüzü şuan mor. Geçici bir durummuş ama benim hatamdan kaynaklı moralimi bozdu. Siz siz olun hamişler ebenizi ve doktorunuzu can kulağıyla dinleyin. Hata kabul etmeyen bir süreç. Hakkınızı helal edin. Herkese hayırlı doğumlar🥰🤗
Denizkaplan ne_nese hayırlı olsuuun 🐣🤩🥰 dger evlatlarınızı kacıncı haftalarda dogurdunuz benm oglan 38+3 te geldı kızımda acaba ozamandamı gelır dye cok merak edyorm
ne_nese Denizkaplan ikisi de 39. Haftada gelmişti. Herkes de bana erkek bebek 40 I doldurur geç gelir gibi şeyler söylemişti. 🤔 ama Dr um 1 hafta öncesinde beni uyardı çantanız hazır olsun dedi.