Durdane19 meraba anneler 37/5 iz yarin kontrolum var terstik ama donduk sizce yapilirmi cati muanesi yada dogum pozizyonu soylenirmi🥰
ecembugra53 Durdane19 evet söylenir yarın muayenede belli olur hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inş 😊🤲🏻🤲🏻
Irazca35 Durdane19 bende 37+5 dün oldum acılı birşey değil hiç merak etme 10 saniye sürmedi jel gibi birşey sıktı zaten eline iki parmakla baktı bukadar 🤗
Acemiy Seymatolaman27 yok kuzum mesela uzun bir süre ilişki olmadan ilişkide azıcık acı hissediyorsun ya onun gibi ama derin nefes al gönlünü ferah tut benim
Durdane19 anneler cati muanem olmadi normal bakdi hersey yolunda dedi haftaya gel dedi sancilarimda cikmadi 😇😇 yuruyus yap kilondan dolayi dedim cok korkuyorum sezaryan olsun istiyorum
Acemiy Durdane19 hala ters mi acaba belki de çağı muayenesi doğumu tetikler diye haftaya bakacaktır yada sezaryen taraftarıdır doktorun
Ness61 Durdane19 ben 39+3 üm 39 da catı muayenesi oldum doktoruna bağlı sanırım birde nst sonuçlarına sancına
Acemiy Durdane19 haklısın kuzum ama zaten onlar yeminliler ve o kadar çok insan görüyorlar ki hiç rahatsız olma