Ftm_bkdmr İyi akşamlar herkese. Merhaba güzel anneler. 23 haftalık hamileyim yürüdüğümde rahimde ağrı oluyor. Yürümekte zorlanıyorum. Ayakkabıyı çıkarırken bile ağrı oluşuyor. Sizde de böyle oluyor mu? Kimisi Çatı genişliyor vs diyorlar 🤔 bilemedim.
Zeynepekr Ftm_bkdmr Bende de aynı durum var ama 17 haftalık henüz . Bugün baya rahatsız etti bu durum beni kasıklarıma doğru ağrı hissediyorum dayanılmayacak bir ağrı değil ama insan korkmuyor değil ☹️Bende rahim büyümesi vs diyorum öyle ağır iş yaptığımda yok bakalım haftaya kontrolüm var Allahım hepimizi yavrularımızı korusun
Merdaaal34 Ftm_bkdmr benimde öyleydi doktor magnezyum verdi biraz rahatladım dr a danışıp kullanın yoksa yürümek eziyet olur
Ssulecik2817 Bende 23 haftalık hamileyim canım benimde çok ağrım oluyor sanırım normal ağrılar hatta benim vajinaya doğru baskı hissediyorum umarım hersey yolundadır senin için
Ftm_bkdmr Ssulecik2817 bende bugün o yüzden doktora gittim bebek iyi dedi. Ayakta kalma çok yürüme yat dedi. Magnezyum ile progestan verdi onu kullan dedi
Alahafzan Ben de öyle 24 haftalığım sol kaşığın ve vajina ağrım has sayfada eğilip kalkamıyorum yatakta dönemiyorum
Ftm_bkdmr Alahafzan bende öyleyim canım. Yatıyorum şimdi annemin yanına geldim. Eğer sana yardımcı olacak biri varsa yardım etsin sen yat dinlen