As-li-93 Anneler merhaba hastane için güzel isimli bi kapı süsü yaptırmak istiyorum yaptıran varsa bana bi yardımcı olabilir mi acaba kaça ve nerde yaptırdınız 😊
AybarsMomy As-li-93 ben Instagram’da https://instagram.com/hanimelitasarimm?igshid=1ganscxo2bjfo bu sayfadan yaptırdım canım. Zaten Bursa’da dükkan ben gidip yerinde görüşmüştüm. Çok beğendim tamamen istediğim şekilde tasarımı yapıldı. Timsahları bizim için ördürdü. Tanıdık olduğu için bize her ürüne 20-30 TL indirim yaptı sanırım sen kendin görüş bi sayfa sahibiyle. İlgili ve işçiliği güzel.
DilanDag As-li-93 Soner kapı süsü tasarım takı yastığı ve kapı süsü kargo dahil 110 TL instagram dan bakın derim
Sevvalmina As-li-93 ben kendim yapıyorum canım instagram adresim seymaninmakromeleri ordan yazarsan yardımcı olurum piyasadan uygun fiyata yapıyorum
Aaaasli Aselinaaaa canım bunun aynısı youtube de var ip 10 tl kendiniz de yapabilirsiniz ben kendim yapacağım inşaAllah 🤲🏻
ftmctn5151 Aselinaaaa sizin tavsiyeniz üzerine bende aynı sayfadan yaptırdım. Çok da memnun kaldım. Çok ilgili yapan kişi 🤗
Mersinh Blackpink buradan görüp siğariş verdim. Hem istediğiniz süsü yapıyor hemde en uygun fiyatı verdiler. ☺️ İyi ki görmüşüm bu postu
dilekcy1644 Cicili keçe sayfasından yaptırdım ben canım çooook güzel tavsiye ederimmm yastık yapıyor hediyelik yapıyor fotoğraf albüm dışı yapıyor konsept yapıp 3 lü yaptırabilirsin ben öyle yaptımm fiyatlarda emek ve maliyet açısından uygun