TugceTok06 aaa cok yanlış bir düşünce, sizin böyle bir hisse kapılmanız başlı başına yanlış. O kadar çok evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlar var ki, kız erkek düşünmeden keşke Allah bize de nasip etse diye dua eden milyonlarca insan var, yapmayın lütfen o sizin ikinizin bir parçası, eşiniz kız çocuklarına düşkünmüş hüzün falan demiş ama emin olun doğunca hele bir de birazcık büyüyünce baba oğul ilişkisini çok sevecektir eminim bundan, kim evladını cinsiyeti yüzünden ayırt eder ki🙏🏻 Benim eşim de kız cocuklarına çok düşkün tek çocuk olduğu için ailede de Bi kız bebek hasreti var, ben kız olacağını öğrendiğim de direkt arayıp kız babası oluyorsun demiştim ve hiç yaşasın Allahıma şükür kız oluyor vs gibi bir cümle duymadım bana dediği tek şey Allahım sağ salim kucağımıza aldırmayı nasip etsin de bakma kız cocuguna düşkün olduğuma kız da olsa oğlan da olsa benim canım o demişti. Siz de böyle düşünceye girerek kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin, Allahın da gücüne gider. Kaldı ki ilk bebeğiniz anladığım kadarıyla, Allah 2.yi 3.yü nasip eder belki, belki kız evlat nasip eder size de bilemezsiniz ki. Benim kayınvalidem hep der, herkes kız cocuk hayırlı olur kız evlat başkadır vs der benim 1 tane oğlum var ama 10 tane kız evlada bedel, belki de kızım olsa böyle bu kadar hayırlı olmayacaktı der. Allah evladın da hayırlısını versin sağlıklısını versin gerisinin bence hiçbir önemi yok bu dünyada ❤️