FuatTataroglu Mucizemm merhaba bende eskisehirdeyim bende yarn anadolu hastanesi murat boyluya basliyorum
FuatTataroglu Mucizemm ben visnelikte talat remzi demirkol var diye biliyorum ama batikent umite gdersnz kesnlikle butun yaknlarm abdurrahman akcaya gtti ben eger anadoludan memnun kalmazsm oraya baslcm
Ayse ANadolu hastanesinde murat boyluyu oneririm. ESKİsehir devlet hastanesindede murat senol u tavsiye ederim
Ayse Mucizemm visnelikte hic bildigim doktor yok ama umit hastanesi batikentteki yerinde talat remzi demirkol a giden tanidiklarim cok memnun
zanimo Ümit hastanesinde Peri’han hanımdan çöm memnun kalmıştı arkadaşım .eskisehirliykm ama düzcede yasıyorum benimde doğumum olacak insallah ve keşke bu doktora gidebilseydim
FuatTataroglu Mucizemm cok memnun kaldm canm doktorum cok profesyonel cok aciklayici uzun uzun anlatiyo saolsn. ben detayliya grmedm daha canm 9+3 um sadece muane parasi odedim 82 tl oda
Ayse Mucizemm detayli ultrason icin osmangazi tip fakultesine ya da ozel muayenehanesi olan bir doktora yonlendiriyor. Murat boyluya gidiyorum ben o tip fakultesini onermisti bana. Anadoluda detayli ultrason yapmiyorlar