AhmetPelinKl Meme ucu yaraları için gümüş meme ucu kapaklarından kullanan veya alan var mı ? Fiyatı çok ucuz değil o yüzden sorup almak istiyorum kızlar. 285 tl
Cans AhmetPelinKl Ben kesinlikle alacağım . Henüz edinmedim ama göğüs uçlarım yara olmaya çok müsait şu an bile hafif çatlamalar var . Kullanıcı yorumları ve kullanan bir arkadaşımın memnuniyeti ile benim de daha almadan olmazsa olmazım ☺
Denizhilal AhmetPelinKl Ceyda Düvenci çok ballandıra ballandıra anlatıyor kullandığı ve hamile arkadaşlarına hediye ettiğini çok kullanışlı olduğunu söylüyor, kanalında da anlatıyor. Pahalı olmasa alınıp denenir ama gerçekten çok pahalı
Cydmslmglu AhmetPelinKl göğsü yara olup da bu sebeple bebeğine süt içiremeyen çok duydum milupa ile beslemek çok daha aşırı masraflı bir aylık milupa aşmak zorunda kalmış gibi düşün kendini .Kıyıp paraya alacağız mecbur çünkü göğüs kremi ve diğer kalkanlara boşuna para vermeyin diyorlar hastaneye giderken bile çantaya atmakta yarar var bence.
Ekimannesi Bende çok merak ediyorum gerçek kullanıcı yorumlarını, internette okuduğum yorumlar reklam olabilirmiş gibi geliyor.