Arminim Normal dogum şuan sancı çekiyrm bana ve tüm hamilelere dua eistiyrum bir an önce dogurmak istiyorum allahımın takdiriyle🙏🙏🙏
nimet_52 Arminim Allah yardımcın olsun canım Bi avazda kurtarsın Rabbim sağ salim yavruna kavuştursun inşallah 🙏
Arminim Canvecansu allahım hepinizden razı olsun darısı sizede olsun rabbim güç kuvvet versin inşallah🙏💕
Arminim Canvecansu allahım hepinizden razı olsun darısı sizede olsun rabbim güç kuvvet versin inşallah🙏💕
Arminim derinozkaya allahım hepinizden razı olsun darısı sizede olsun rabbim güç kuvvet versin inşallah🙏💕
Ruveyda_ Arminim hemencik kurtul insallah dua et bol bol kucagina alcagin anlarin hayalini kur ve dogum normal ilerlerse bagirip enerjini tuketme ikinmaya odaklan
Ruveyda_ Arminim acilman olursa epidural iste, sezaryan olursan spinal , ikisi denkonfor acisindan daha rahat olur senin icin
MerveSimsek_ Arminim allah yardimcin olsun ben de evde cekiyorum sanco… rabbim hepimizin gardimcisinolsun insallah
maviserceli32 Arminim Rabbim yardımcın olsun. Rabbim tek avazda kurtarsın. Gönlünüze, bedeninize ferahlık ve güç versin. Âmin.
Arminim Kizim_ve_Annesi allahım hepinizden razı olsun darısı sizede olsun rabbim güç kuvvet versin inşallah🙏💕