Babytmr Çarşamba günü prof. Doktor zeki beyde ayrıntılı ultrason randevum var. Çok iyi diye duyduğum için ordan randevu aldım giden arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilirmi? Nekadar sürüyo ayrıntılı ultrason merak ediyorum
Aybikeeee Babytmr benim bebeğime spina bdifa teshisi konulmuştu oneriler uzerine gittik 20 dk sürebiliyor Bir Daha hamile kalirsan gel dedi 12.haftada ins gidicem mayis sonunda cok tatlı ve tecrübeli bir hoca tavsiye ederim ❤
SibelYazcolu Ben de Zeki beye gitmiştim.Çok tecrübeli ve güven veren bir doktor.Ultrason sırasında bebeğin iyi olan her şeyine süper Harika 😁 diye diye insanın içini ferahlatıyor.yarım saat kadar sürmüştü bizim bebeğin fotoğraflarını yakalamak için baya uğraştı hatta kime benzediğini bile söyledi 😂
Babytmr SibelYazcolu oh süper bi doktor ozaman motal vermeli doktorlar bencede özellikle bebek söz konusuysa 😍 renkli çıktı yada cd veriyomuydu peki?
eoa SibelYazcolu bende bugun gittim.canim iyi dedi bebekten icin süper biri zeki bey...benim sol tarafimda bebege giden kanda ufak sorun var corasbirin verdi
Babytmr Aybikeeee inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini teşekkür ederim yanıtladığınız için 🙏🙋♀️
SevdaLinkaaa Ben de 1.5 ay öncesi gittim.45 dakikadan fazla baktı .😊Her şeyi inceledi ,CD ve renkli fotoğraf verdi,aklımızda hiçbir soru işareti kalmadı . Kime benzediğini bize de söyledi .😊Biz çok memnun kaldık.