Herkese merhaba. Bende sonunda doğum hikayemi yazıyorum her doğum hikayesini büyük bı hevesle okuyup acaba benim doğumum nasil olacak zormu kolay mı diye diye supriz bı sekilde beklenmedik bi anda gelen prenses. Zorlu gecen bu hamilelik diyemem. Ama sürekli stresli gecen bi hamilelikti benim ki sürekli acaba bişey olacakmi diye düşünceler ağlama krizleriyle geçen ama çok şükür mutlu sonla biten bı serüven neden öyle dusunceler bı dış gebelik ve bı 9 haftalık anne karnında kalbi duran bı gebeklikten sonra üçüncü şansımız dı herşey güzel kalp atışları duyuldu ve kan sulandırıcı karla gebeliğim başladı herşey güzel renkli ultrason da çentik çıktı ve preeklamsi denildi ve korkular başladı kilolu bı anne adayı olduğum için tansiyon yüksekliğine çıkınca her doktor kontrollerinde doktorumun gizunun içine bakıp sana kötü bişey diyecekti diye beklemeler heran etken dogum ola bilir 28de dogura bilirsin diye diye 36 haftaya geldik vedoktorun dedi daha fazla riske atmadan seni 37de dogurtucam okey dedik gün alında 4 Haziran’da dogucakti prensesim herşey normalde suyum kalp atışları. Ağrı’da yoktu. Doktorumla Perşembe günü görüşmek üzere ayrıldık son hazırlıkları tamamlamak için alış veriş yapayım ewe geldik ki kızım supriz yaptı ve suyum geldi hemen doktorumuzu aradık acil gel dedi 16da evden çıktım ve 16 10 da hastanedeydik benim ümidim doktor muane edecek önlem alacak ben yinede. 4 Haziran’da dogurucam ama öyle olmadı direk yatış yaptılar odaya girdim hemen hasta bakicilar önlükleri getirdiler imzalar ve ben gidiyorum amaliyata eşim gozumun içine bakiyo ben onun gözünün içine. Asansörde dedilerki buraya kadar. Adaya gelemezsiniz bı an kendimi o kadar kotu hiseettimki yanlizdim korkuyosun ve hiç kimsem yanımda yoktu adaya indim doktorum geldi spinal atesteziyle doğumum gerçekleşti ve 16 57 de acaeleci kızım funyay geldi ben hala soktaydim donup kalmıştım gercekmiydi degilmiydi bilmiyordum olayı idrak etmem ewe gelmemle oldu ewet hayalini kurduğum her gece dualar ettiğim kucagimdaydi ve saglikliydi çok şükür. Kurban olduğum Allah’ım isteyen bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın içinden gelenleri yazdım biraz uzun oldu 😁 hatta baya uzun oldu okuyanlardan ve sıkılanlar dan ozurler hakkınızı helal edin buda benim hikayem ve güzel kızımdan bana ani oldu 🥰🥰🥰🥰🥰