Buket1990 canım benim ya 😔 başın sağolsun Allahım sabır güç kuvvet versin, evlat acısı çok zormuş bende benzer durumu yaşadım 32+3 te kaybettim.Suni sancı ile normal doğum yaptım.Sancı çekerken odamda doğan bebek seslerini duydum hep ve içim gitti.Onlar doğar doğmaz ağlıyor ama bnm bebeğim ağlamayacak diye çok içim yandı.Ne demek istediğini öyle iyi anlıyorum ki.Eşime bebeğimi göstermişler.Tüm bebekler ağlıyor bizim bebeğimiz sessiz sedasız geldi ve gitti diyor.Hemşire bişeyler söylüyor ama boğazım düğün düğüm oldu yutkunamadım bile , gözümden bir kaç damla yaş geldi sadece dedi.Ben günlerce ağladım hala da ağlıyorum.Ultrason kağıtlarını çerçeveye koydum, baktıkça içim taşıyor.Öpüyorum o kağıtları, konuşuyorum oğlumla.Ama dedğin gibi Allah öyle bir güç ve sabır veriyor ki insana.Çok ağladım hemde öyle çok ki ama Asla isyan etmedim şükrettim hep.Ağlamak merhamettendir.Ben sadece hiç böyle hayal etmemiştim, hayallerimin yarım kalmasına üzüldüm içlendim.Herşeyi hazırdı çünkü.Kıyafetlerini ütülemiştik, hastane çantamız hazırdı , beşiği, odası 😢 erken doğum riskimde vardı her an gelebilirdi.Ama olmadı 😭 Sen bebeğini ne kadar oldu kaybedeli ?
Ve yeniden ne zaman hamile kalabilecekmişsin ?