Ebrarrrr Aydaozk hahahah tatlısın CAnm ya diyet yapma kız bebeş günah saglıkla olsun zaten kilo veriorlar
Aydaozk Ebrarrrr yok kız yapmiyorum valla aksam 6 dan sonra yemek yeme dedi yoğurt süt ye meyve bile yok diyor 😀😀
Ebrarrrr Aydaozk öyle deme bebege ya maşşalh subhanallah Nie daha karnında boyle diosun yapma güzelim rabbim onu sagsağlim kucağına almayı Nasıp etsin sorun etme kiloyu
Aydaozk Ebrarrrr amin canım Rabbim hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun inşallah. Hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🤗🤲🏻
Ebrarrrr Aydaozk kaç kiloyla hamile kaldın Canm bende 90 kiloyla kaldım şuan 93 kilo oldum 28 haftama 2 gün sonra gircem cok akmışmışım galiba daha var ben 3 kilo aldım bile
Minigininannesi Cisemk benim de 27 nin sonuna doğru oldu pozisyondan dolayiymis belli bi süre yer değiştirmeden sadece tekme ve ellerini hareket ettiriyomus( her çocuk öyle yapıyormuş değil bende o şekilde oldu yanlış anlama olmasin)😀 durdu öyle sonra düzeldi canım belki seninde öyledir
Aydaozk ozdenarda sağol canım benim ne içtensin kız allah gönlüne göre versin 🤗 allah bebeğini sağlıcakla bir avaz da kucağına almak nasip etsin inşallah 🤲🏻
ozdenarda Aydaozk yaa tesekkur ederim🙈🙈Allah hepimizin gonlune gore versin insallah bebislerimzle birlikte ❤❤
deletedmom04 Aydaozk 28de bana 1150 dedi ve kilolu olur bak 4kilo doğuramazsin normal dedi ve diyet verdi. Sizin 1300 1500lere doktor normal mi diyor acaba
Aydaozk deletedmom04 yok normal demedi ki zaten 2 hafta önde gidiyor yemene dikkat et dedi 6 dan sonra birsey yeme dedi
firdevs deletedmom04 29 da benim 1800 dü 2 hafta öndeydik doktor normal dedi sana Doktorun niye öyle dedi ki bazı doktorlar gerçekten insanın moralini çok bozuyor ya 😓
TugbaLafci deletedmom04 canım senin öyle dediyse Benim tosbak 5 kilo doğar heralde 28+6 da 1520 gramdı 🤦🏻♀️😂😂🤗
Hnfth Aydaozk konumuzla alakalı değil ama bişe sorcammm canmmm üç gündür sabaha karşı baldırıma kramp giriyor yaklaşık 10dkk geçmiyor uykumdan uyandırıyor snrasındada ağrısı tam geçmiyor, sizde de oluyor mu ne yapmamız lazım geçmesi için
Emine55 Hnfth bn magnezyum kullandığım halde oluyor ama galiba yetmiyor karnıma mideme giren kramplar geçti ama bacaklarım kollarım devam ediyor