Bugün tam 35+1 olduk canım kızımla. Kontrol günümüz gelip çatmıştı. Sabah 09:40 da doktorumla görüştüm herşey iyiydi sadece ben odaya girmeden önce ateşimi çok tüksek hissediyodum tüm yüzüm alev alevdi ama maske taktığım için sandım. Neyse doktorun yanına girdim her zamanki gibi sohbet muhabbet derken ultrasonda baktı kızımın suyu iyi maşallah kendisi 2900gr olmuş şuan 35 hafta olmamıza rağmen 38 hafta görünüyodu ultrason ölçümlerinde. Bi değişiklik farkettim kızımın kalp atışlarında çok hızlıydı. Doktor da farketmiş olacak ki nst istedi. Öncesinde bi açılma var mı kontrol edelim dedi ve çatala alalım dedi, korktuğumu bildiği için korkma dedi çok nazik muayene edicem dedi tamam dedim geçtim çatala ve başladı muayeneye, açılma muayenesi ve çatı muayenesi farklı mi bilmiyorum ama başta sanırım açılmaya baktı canım yanmadı, sonrasında afedersiniz elini daha ileri itti birşeyler yaptı ben bağırıp çağırdım canım çok acıdı, doktor açılmdeaçılmama yumuşama var dedi, bu arada normal doğuma çok müsaitsin dedi (Ben spinal sezaryen istiyodum korktuğum için) geçtim doktorun karşısına oturdum yanımda annem vardı girmişti benimle odaya eşim aşağıda arabada bekliyodu. Neyse doktor konuşmaya başladı bişeyler anlatıyo ama benim nefesim daralmaya başladı gözlerim kararmaya başladı dedim ben çok kötüyüm. Hemen tansiyon ölçmeye çalıştılar cihaz tansiyonumu ölçemedi o derece gitti yani tansiyon yerlerde. Sonra birden hayal görmeye başladım 3-5 saniyeliğine bayılmışım gözümü bi açtım doktor ve annem başımda adımla sesleniyolar uyanmam için. Doktor serum bağlattı bana acil katına indirip. Serum bitti tansiyon aldılar tekrar vs ama nabzım sürekli 157lerde çıkıp duruyo ekgye gönderdiler sonra holter falan taktılar yarın gidip baktırıcam holteri çıkartıp bakıcaklar tekrardan. İdrarımda biraz enfeksiyon çıktı ilaç verdi. Ateşim 38 çıktı. Nstye girdim kızımın kalp atışları çok düzensiz ve hızlıydı 😭 beni asıl bitirende bu oldu zaten. Doktor senin nabzın çok yüksek diye öyle dedi. Ama bu şekilde seni zaten durumunu düzeltmeden spinal falanda yapamayız haberin olsun dedi. Yani bebeğim gelmek isterse normal doğum yapicam ama korkularım hiç önemli değil yeterki kızım iyi olsun başka birşey düşünemiyorum lütfen dua edin bana ve kızıma 🙏🙏🙏 herkes gibi bende sağlıkla kucağıma almak istiyorum kızımı başka birşey istemiyorum 😭 İnsan can derdine düştü mü hiçbir şeyi umursamıyo inanın kızlar yok oram böyle şuram böyle açamam doktora utanırım ay canım yanar falan herşey boş geldi bana bugünden sonra. Hakkınızı helal edin çok yazdım dualarınızı almak istedim lütfen eksik etmeyin Allah herkese çocuklarını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏