Seymayldrm Selam kızlar haftaya 2li tarama Testim var Özel bir hastanede yaptıracağım ücret hakkında bilgisi olan var mı özelde yaptıranlar? Her hastaneye göre değişir ama ortalama yani
Bernababy Seymayldrm Ben de özeldeyim canım 3 aylık hamileyim geçen hafta yaptık muayene olark 100 tl verdik test için de 135 falan sanırım
Dlrdngl Seymayldrm bende ozele gidiyorum devlette testi yaptım özelde doktoruma götürdüm sonuçları öyle de yapabilirsiniz devlette bedava😁
Babyy1S Seymayldrm istersen devlette yaptirp sonuclari ozeldeki doktoruna gosterebilirsn devlette yer bulabilirsen tabi en fazla 300tl dir oda en fazla canm yarn 100tl vericm bnde hastaneyi arayip sorabiliyorsun fiyat icin
Seymayldrm 260 tl istediler kızlar 🤦🏻♀️ İstanbulda olduğum için devlette randevu bulamıyorum malesef
Atlasmom Seymayldrm tuzlada mercan hastanesi var ben gecen gn orda yaotirdim. Muayeneye 85 ikili teste 111 lira verdim 1 haftada sonuc cikti
ecembugra53 Seymayldrm ben yaptırmadım doktor herseyime baktı burun kemiği falan ense kalınlığına baktı hersey iyi dedi ikili ve 3 lü tarama testini yaptırmadım