Kızlar 1,5 yıldır bebek için uğraşıp duruyoruz. Gerikafalıca gelsede sadece utandığım için hep kadın doktora gitmiştim. PCOS tanısı koymuştu adetim düzenli , tahlillerimin hepsinin normal olmasına rağmen. Bu gün kayınvalidemin doktoruna gittim. Yurtdışında tüp bebek eğitimde olduğu için bir yandan da onu bekledim 7 aydır. Sonunda geldi. Neyse muayenemi oldum durumu komple anlattım ve sende pcos falan yok dedi. Alanında oldukça uzman bir doktor devlet hastanesinde olmasına rağmen. Pcos olduğumu düşünerek aylardır çok stres altında kalmıştım. İki ilaç verdi 355 tl tuttu toplam. Bir hafta sonra da rahim filmi çekmesi için gidicem. Bütün işlemlerim ücretsiz. Devlet hastanesinde 5 doktordan sonra bu doktoru bulduğum için çok şanslı olabilirim bence. Ayrıca Allahın izniyle en fazla 6 ay içinde hamile kalacaksın bak gör dedi. Kayınvalidem ben gitmeden arayıp anlatmış zaten bu zamana kadar olan süreçlerimi. Çok güzel ilgilendi. En güvenilir doktoru bulun ve gidin derim. Devlet hastanesi diye de ayrım yapmayın her yerde iyisi kötüsü var. Ama bu adam gerçekten çok iyi samsunda olanlara öneri olarak adı Samettin Çelik bilenler vardır belki. Yeteri düzeyde araştırma yapılmadan konan tanıları ciddiye almayın. Ben PCOS olmadığımın hep farkındaydım aslında ama yine de bu zamana kadar verdiğim ilaç ücretlerinin, uygulanan tedavilerin, muayenelerin haddi hesabı kalmadı. Sonunda çok şükür ki doktor da benim gibi yanlış tanı konduğunun farkında. Bu sefer çok umutluyum. Allahım nasip ederse inşallah olur evladım da. Aşılama tedavisi yapıcaz dedi. Bu konuda bilgim yok bilgisi olan yazarsa sevinirim. Bende ufaktan başlıyorum araştırmalarıma. Hemşirelik okuduğum için az buçuk anlıyorum Allahtan. Yoksa bu zamana kadar beni oyalayan doktorlara hala güvenmeye devam edecektim. Çok şükür ki yeni bir umut yeşerdi içimde. İnanıyorum artık olacağına ve önce Allahımdan istiyorum Tabi her zamanki gibi. Biraz uzun bir yazı oldu kusura bakmayın. İçimi döküp paylaşmaya da ihtiyacım vardı. Belki biraz faydası olur birilerine diye de düşündüm…