Sezensu IincciI İnşallah siz de bir an önce cinsiyetinizi öğrenirsiniz bu kadar Nazlı çıktığınıza göre kız olabilirmiş gibi geldi sağlıklı olsun da inşallah 🙏🏻🙏🏻
caglanurr IincciI doktoruma danısmadım ama görüyor kendi bişey demedi kime karnımı gösterse eminmisin 7-8 aylık hamile olmayasın diyor ben m beden giyerdim şu an XXL olmuyor yeminle
Tiniminiannee caglanurr canım benim de karnım çok şiş 6 7 aylık gibi bi görsen. Karın kaslarımız gevşek herhalde zayıfım ben ama gebelikten önce de bir tuvaletim gelse hemen karnım çıkıyordu
gulumse0611 caglanurr bende xs iç çamaşırı giyen biriydim şuan xl aldım popodan çok kilo aldm öncesindede çok zayıftm bide daha 14+4 üm 6 kilo aldm🙄
Tiniminiannee Merhaba kızlar benşm de 26 Kasım gibi inşallah doğum. 15+1 olacağız yarın doktora randevum var inşallah cinsiyet söyler 🥰
Mucizemm09 Benimde normalde 16 kasim dogum tarihî ama ikiz ogluslsrim var ekimde olur galiba kasima kalmaz😊
IincciI Mucizemm09 Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin oğluşlarınızı ne güzel çifte şans 🥰
irva IincciI Benim bulantılarım bitti.Fakat mide yanmam çok var reflüm vardı zaten.Cinsiyetimiz de erkek :)