bilgemom Merhaba kızlar🙋🏻♀️ Benim de Kasım başı görünüyor doğum 😍 16.haftada doktorumuz kız dedi şimdi 18 haftalık olduk🥰
Sweetie Benim de Kasım’da doğumum kızlar. 12. Haftada %90 erkek denilmişti 16.haftada kız gibi denildi bakalım hayırlısı ☺️☺️
dorukhan_nehirada_moms IincciI amin cnm Rabbim hepimizin gonlune gore versin ins saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ve kimseyi evladi ve evladinin sagligiyla sinamasin ins
8152 @IincciI kullandım onu fayda etmedi başka ilaç kullanıyorum ama sabah bulantisini geçirmiyor oda
Aecrin 16 haftaligim yuz ustu yatan varmi.Ben aliskanlik oldugundan unutuyorum hep yuzusstu yatiyorum acba zarari olurmu’?
Bulutumsu07 Aecrin bazı okuduğum siteler nefes almakta zorlanıyo bebek falan dıyor ama en doğrusunu Doktorunuz bilir bir danışın derim
Bulutumsu07 Bizde 14+4 deyiz 16.haftada kontrolümüz var cinsiyetı anlarız galıba artık :)çok acıkmak dışında şuanlık bı sıkıntım yok benım bulantılar bitti ayrıca henüz kilo da almadım hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar inşallah 🥰
Mmmerve123 IincciI kasım ortası bizimde 16 haftalığız. Bulantılar kusmalar devam 😣 12. Haftada cinsiyetini gösterdi oğlum oluyor inşallah. Sağlıkla gelsinde önemli değil. Göbğş çıkmadı , çıkmasınıda pek istemiyorum iyi oldu😊