Gokceeebade Kızlar 6 haftalık hamileyim beta 10259 çıktı haftasına göre yüksek ikiz olabilir dediler siz bu konu da bişey biliyor musunuz?
Misssimsek Gokceeebade o günlerde benimde 17300 du tek kese vardı. Beta değeri çok belirleyici olmuyor canım ultrasonda anca belli olur
aktkr Gokceeebade benimde 10800 du bana da öyle dediler tek kese vardı herkesin değeri farklı olabiliyormuş.
blueberyy00 Gokceeebade benimkisi de 5. Haftamda 10000 lerdeydi ikizdi ama ne yazıkki düşükle sonuçlandı ikiz istiyorsanız gönlunuze gore olsun
nise Gokceeebade Canım benim 18bin küsürdü tek bebek kesen gözüküyordur ordan belli olur zaten hayırlı olsun 🙏
Gokceeebade blueberyy00 Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah en yakın hayırlı zamanla gönlünüze göre versin 💚
Benimo Gokceeebade benim de 5 haftalıkken 15 binlerdeydi. Tek kese göründü ultrasonda. Benim doktorum da olabilir ilerde anlaşılır dedi. Hayırlısı olsun 🙏🏻 Beta artışınız ne kadar oluyor iki günde bir ? Benim 3 kat falan artıyor
Gokceeebade Benimo ben 2 gün önce öğrendim, betayı bugün öğrendim yarın tekrar test vericem doktora gidicem inşallah o zaman belli olucak 😊
blueberyy00 Benimo çok güzel ilerliyordu ama kalp atışı alamadık biz 9. Haftam bitmişti hala kalp atışı yoktu düşükten kastım kürtaj olmak zorunda kaldım
Anneolmayahasret Gokceeebade benm 50 bindi canm ama tekti. Cift tek oldugu sadece ultrasonda belli olur beta ile ikiz olup olmadigi anlasilmaz😊
blueberyy00 Benimo inşallah şu an 5. Haftamizdayiz hafif lekeleme yaşıyorum ama inşallah kötü sonuçlanmaz doktorum korkma dedi ama elinde değil korkmamak
Benimo blueberyy00 ben 6+4 haftalığım şuan. Geçen 5. Haftada bende de oldu lekelenme 4-5 gün sürdü. Doktorum progestan verdi. Siz de gidin isterseniz doktorunuza içiniz rahat etsin 😊
blueberyy00 Benimo gittim ama progestan vermedi evde vard i ben kullanıyorum ilk gebeligimden kalmıştı cuma günü keseyi görünce basliycam dedi kan sulandirici kullanıyorum ondan da olabilir dedi