Jeanjin Kızlar bgn kargom geldi ,,istegram hesabı defnehobi_yalova isimli 10lu hastane çıkışı setimi çok uygun fiyata ve kaliteli kumaşıyla sizlerede öneririm yaptırmak isteyenlere tavsiye ederm😍😍
Baharuras1321 Jeanjin bende ordan yaptırdık geldi esila görmüşsnzdür 😂❤️Bunları nasıl yıkamam gerek acaba
Jeanjin canbebegim0 140tlye yaptırdım,,resm paylaşımı yapamadım ama defnehobi dedgm sayfada benm ürünlerimi paylaşmış oglumun adı KAAN EFE ismi bu olan benm ürünüm ordan bakablrsnz istersenz
Jeanjin Deletedmom273 140tl ye yaptırdım foto paylaşamadm ya nasl yapıldıgını bilmiyorum gösteirirdm sizlere
Htcmhmt12 Wonderanne merhaba BNde defnehobıden yaptıracağm da memnun kaldınz degıl mı tulumdan kalıtelı mı nakışı falan düzgün mu acaba guvenılır bir yer sanırım baya yaptıran var
Jeanjin Wonderanne ayy çok güzeller güle güle giydiririsn😍😍😍 Rabbm saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin tüm annelerimize😍😍😍
Wonderanne Jeanjin amin insaAllah her şeyimiz hazır bir prensesimiz eksik onu bekliyoruz 4 gözle 🤗🌸♥️
canbebegim0 Wonderanne simdi girip sayfaya bakacagim bende yaptirmayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim cok isimli mi olsun nasil olsa diye
Wonderanne canbebegim0 bende yaptırmayacaktim sonra bir anda heves ettim hatıra kalır kizceme dedim 🤗🌸