Mucizelerim2020 Kızlar 22.haftanin içine girdik ikizlerinin birinin kilosu 486 diğerinin 428. Normal mi sizce
Mucizelerim2020 hhb53 gerçekten miii doktor iyi dedi ama ısrarla başkalarına da sorup ikna olmak istedim 😀
hhb53 Mucizelerim2020 Tek bebekte o haftada ideal kilo 500 gram seninkiler iki ona göre kıyaslayınca gayet iyi. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Mucizelerim2020 -Minnaklarin-annesi- oy kurban olurum maşallah Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin kuzum 😍
Nurcihan34 Iyi canm tabiki tutupta 4 er kilo dogurmucaz bizler :) doğuma kadar daha çok kilo alacak onlar annesi sıkma canını güzel beslen sen yeter bende ikiz bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım :)
Twinksmom Mucizelerim2020 Umarım devam ederler bir yerde okudum 28 e kadar tek bebek gibi sonrası gelişim kilo tekillere göre azalıyor diye 😓
Enesh Mucizelerim2020 çok güzel cnm ben 21 hafta 3 gün şuan biri 426 değeri 344 cinsyetleri ne sizin😊
Twinksmom Mucizelerim2020 Valla canım mantıklı düşününce zaten maalesef iki tane minikler alan dar olunca rahmin de kapasitesi nedeniyle istediğimİz kiloya ulaşsalar bu sefer erken alırız diyordu aman sağlıklı olsunlar da 40 ı çıkana kadar tosun oldu arkadaşımınkiler 😬🤤 Benim kızı oğlum eziyo zaten hep🥺🐣🐣