Sblyns_ Selam kızlar . Biz oğluşumuza poyraz ismi koymayı düşünüyoruz ama biçok kişi de poyraz koyma çok yaramaz olur ismini taşır çocuk diyolar acaba ne kadar doğru ??
linguist92 3 tane poyraz isimli öğrencim var, aman yarabbi bence koymayın 😂 Rüzgar türevi isimler çok etkiliyor, bir de yaman 🙈
Mehlikapartal Sblyns_ Ben ismin enerjisine inanıyorum. Hayatı boyunca o isimle çağıracaksınız bir şekilde etkilediğini düşünüyorum ama bu sebeple de nice güzel isimleri koyamaya korkuyoruz😃
Sblyns_ Mehlikapartal ay evet ya bide soyismine göre de uysun dıye cogu ismi harcıyorum bunda cok takılı kalmıstık ama koymucam eger boyleyse 🤷♀️😀
NurDemir @Sblyns_ erva koyduk kızımın ismini.yumuşaklık zariflik demek adı gibi bi kız oldu maşallah.ben inanıyorum o yüzden canm 💕
yasemin333 NurDemir arkadaşımın kızının ismi Erva ayy bir görsen nasıl naif uslu hanım hanımcık bir çocuk🥰
mermaid-nm Sblyns_ apartmanda bir poyraz var anne babasını tanımam çocuğu kardeşime kadar herkes tanıyor poyraz gibi esip duruyor bahçede
1994ozg Sblyns_ aşırı doğru. Poyraz isminde tanıdığm var dünyada gördüğüm en yaramaz çocuk olabilir herkes illallah ediyor
FnurGokcan 1994ozg Deniz Kuzey oğlumun adı, 9.5 aylık ve aşırı sinirli hareketli mızmız bence tekrar düşünün😄
linguist92 1994ozg Kuzey 2 tane oldu, çok zeki çok akıllı bıcır bıcır çocuklardı ikisi de 😍 Yaramaz olanına denk gelmedim daha 😂
Kerim2013 1994ozg kuzey eltimin oğlu şuan cumartesi 1 yaşına başı ak şuan sakın Bi çocuk ınsllh öyle gder ama syle bisey de var neyi kinarsan başına mutlaka geliyo