Cemrenur Kızlar normal haftamla ultrason haftam uyuşmadı ultrasonda 5 gün önde çıktı hangisini baz almalıyım acaba🌸
Bissa Cemrenur genelde doktorlar ultrasonu baz alıyolar benimde adet tarihime göre 1 hafta geriden geliyor muhtemelen geç döllenmeden dolayı ama ultrasona göre doğum tarihimi 5 ağustos olarak verdi
DamlaNur29 Cemrenur son adet tarihi benimde hep önde cıktı suandada 10 gün önde son ader tarihi ile devam ediyoruz
halime21 Cemrenur kaçıncı haftadasın başlarda isen döllenmeye bakılıyor yoksa bebeğin kilosu ile alakalı olarak önde yada geriden geldiğini söylüyorlar
Cemrenur DamlaNur29 ama ultrasonda sürekli önde çıkıyor normalde benim 17 gün geç döllenmeydi eğer ultrasona göre hesaplarsam son adet tarihime 6 gün kalmış oluyor ama geç döllenmeye göre mi hesap yapicam ayy çok karışık 🥺
DamlaNur29 Cemrenur canım valla bilemedim senin iş karışık benimde hep 1 hafta önde cıktı ama son adet tarihi ile hesapladık hep
Cemrenur halime21 bugun gittim normalde 11+3 yani sat 4 mart ama doktor 15 marta çekmişti ama bugün kontrolde 11+3 olmasi gerekirken 12+1 çıktı hangisini baz alacağımı şaşırdım
Cemrenur TugceTok06 yani hango haftayı takip ettiniz doktorun ultrasonda doktorun ultrasonda söylediği ilk haftayı mı yoksa her kontrolde ultrason haftasını mi
Kedili_Anne Cemrenur adet tarihinizi baz almalısınız. Benim de hep uyumsuzdu. Sonradan fark 2-3 haftalara ulaştı. Ama doğum ve bebeğin gelişimi açısından son adet tarihimi baz almamı söylemişti doktor.
Cemrenur Kedili_Anne son birsey sorucam simdi benim geç döllenme ya doktor ilk muayenede son adet tarihini 4 marttan 15 marta aldı bu durumda hangisini baz almam gerekiyor
Kedili_Anne Cemrenur doktorun söylediği tarihi baz alın. Çünkü benim de tüp olduğu için son adet tarihim 8 di ama doktor onu 13 kabul edelim dedi. Ondan sonra hep onun kabul ettiği tarihten hesapladık. Sizde de aynısı geçerlidir bence :)
Busratm Cemrenur Benim bebeğimin ölçümleri de 5 gün önden gidiyor. Ama doktorum son adet tarihine göre hesaplıyor.