Masal20201995 Merhaba arkadaşlar hamilelikte sakıncalı kesinlikle yenmemesi gereken önemli temel besinler nelerdir
haticeeeyy Masal20201995 iki gundur acayip cips yiyorum dayanamiyorum canim cekiyo 🤷♀️ etrafimdakilerde yeme bebege zararli falan diyo ama yemesemde cok uzulurum oyzden mecbur yiyorum insallah bisey olmaz 🤰
SevgiAyan50 İyi pişmemiş yumurta 🥚, pastörize olmayan süt ve süt ürünleri, iyi pişmemiş et, salam,sucuk, sosis, yenmemesi gerekiyor.
DamlaNur29 SevgiAyan50 bazen oluyoki canım cok istiyor sucuk falan pişirip yiyorum cok değil ama bi doktor var videoları var oda yiyebilirsiniz diyor pişmiş vaziyette
Asl34_ SevgiAyan50 bunu bilmiyordum 🤦🏻♀️ Ben hep rafadan yiyordum😐 artık yemem. Bişey olmaz değil mi
DamlaNur29 Gulanelis ton balığı yememek lazımmıs doktorum dediki hani anomali olabiliyor o yüzden yeme dedi civa varmıs içinde ben bilmeden yemiştim bi kere tüp bebek konduktan sonra daha belki ana rahmine yerleşmemişken ama yemiş oldum sonra pişman olmuştum iş işten geçmişti🙈
SevgiAyan50 Gulanelis Tom balığını 1_2 kez yedim hatta şuan canım çekti. Çay da içiyorum günde 1-2bardağı geçmeyecek şekilde. 😐
Sweetmerve Bitki çayları tüketilmemesi lazım,kafein içerenler(çay, kola, kahve VS), salam, sosis, iyi pişmemiş et, çiğ olan yumurta 😊 ben bunlardan sucuk, kola, kahve arada tüketiyorum, yumurtayı iyi pişmiş yiyorum çayı az ve çok açık içiyorum 😀
Masal20201995 Ya mesela geçen reyhan alcaktım kaynanam alma reyhan sakıncalı dedi hani bilinen temel zararı olabilicek şeyleri merak ettim internette genel şeyler yazıyor
SevgiAyan50 Gulanelis ton balığını ay da bir kez gibi yedim. Her canım çektiğinde yemedim. 😐 Tutuyorum kendimi ne yapalım midem bebeğimden daha önemli değil 🤷♂️
Nilgamze Bitki çaylarının bi çoğu hamilelikte içilebilir deniyor genelde internette falan ama ıhlamur ve normal çaydan başka türde ki çayları özellikle tüketmemek gerekiyor düşüğe sebebiyet verebiliyormuş