UrasEgeninannesi Slnytzts sen son adet tarihine göre takip yapacaksın canım. Ultrason tarihleri bebeğin gelişimine göre haftalık uyum tahmini yapıyor gelişimini takip ediyor. Asıl hafta üzerinden takibi son adet tarihine göre yapılıyor 😊
Tgncr05 Slnytzts ben iki doktora gittim benim tahminim doğruydu 5 haftalıktı doktora gittim 3 haftalık dedi kafam karıştı sonra başka doktora gittim o gün 5+1 di yani hesaplamam doğruydu🤗 diğer doktor yanıldı mı ne oldu bilmiyorum ama benim hesaplamamla doktorumun ki aynı haftaydı
Ozlem0707 Slnytzts dollenmeye gore hesaplarlar cnm bende 29 haftalık hamıleyım ama ultrosynda 4 gun gerıden gelıyo ama korkulcak bısey yok demıstı doktorum
haticeeeyy Bende simdi ciktim doktordan. Son adet tarihime gore 10+4 olcakken ultrasonda 11+5 cikti. Doktor bebek buyuk erken dollenmis dedi🤷♀️ adet tarihimide 1 hafta geriye aldi ama cok sukur hersey yolundaydi 🤰
Slnytzts Evet doktorun dediği doğruymuş ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah hepsi cinsiyeti erkek öğrendik şükür
durununannesii Slnytzts canım bende aynı durumdayım bebeğim 14 haftalık sanarken ultrasonda 15 haftalık çıkmıştı doktora gelişimine bağlı bişeymi diye sorduğumda hayır daha erken rahminize düşmüştür dedi erken döllenme yada geç döllenmeyle alakalı bi durum