Tugce13 Bebek odasini nasil ve nereden aldiniz fiyatlariyla yazarmisin az cok bilgim olsun marangoza yaptiran yada internetten alanlar 🙏
Zlhb Tugce13 babam mobilyacı odamızı o yaptı bugün gelecek☺️ Tabi kendimiz yapınca daha maliyetli oldu🙊Ama odamıza göre istediğim şekilde içini yaptırdım 😍
Rabiacimendag Tugce13 https://imgyukle.com/i/yFOZ0p Çilek Mobilyadan annemler hediye aldılar canım büyüyen beşik tercih ettim ve çok beğendim ❤️ Fiyatları da 4000 TL ye yakındı.Büyüyen Beşik+3 Kapılı Dolap ve Yatağı ile beraber
Hduygu Ahşap anne yanı beşik aldık. Vivrnseden 630a aldık çokta memnunuz cnm sallanıyo uzun bi zamn kullanırız gibi geliyo. Ayrı bi oda yapmayı düşünürsekte o beşiği kullanırız. Ön barı çıkıyo çünkü.
Edauysun Btyas34 memnunmusunuz peki bende aldım geldi ama kurulum olmadgı için yaşadgm bölgeye henüz acılmadı korkuyorum yorumlar ck kötü sonradan okudum
Tugce13 [silindi] ben besik tarzi istemiyorum daha cok montessori istiyorm ilerde buyuyunce de kullansin diye besigi bez seyyar besiklerden istiyorum 😊 ama mantikki auri ayri almak
Busraaaa23 Tugce13 bey villadan verdim siparişi bende Montessori istiyorum sunny baby sallanan beşik var birde elektrikli aynı dusuncelerdeyiz bı bakın tavsiyelerime 🤗
[silindi] Busraaaa23 ya gelince bizede bilgi verirmisiniz bende ordan sipariş vercektim ama güvenilirmi bilemedim 🤷♀️😊
MihrimahT Meltem mobilyadan sallanır 60×120 anne yanı beşiklerden aldım. 1150 liraya yatak ve nevresim falan içinde. Güzel kaliteli duruyor. Büyüyünce montesori takım oda düşünüyorum.
Brcuuu Tugce13 biz internetten aldık alyans bebek mobilyalarindan fiyatıda uygun tam takım istiyorsanız bir bakin inceleyin derim