Veee sonunda bende anne oldum kızlar Hemen hikayeme geçiyorum hamileliğimin başlarında lekelenmem olmuştu 16. Haftaya kadar progestan kullandım 16 dan 34 e kadar herşey güzeldi 34 te kanlı akıntım oldu doktorum her an doğabilir demişti 38. Haftada suyun azaldığını bebeğimin 2 haftadır kilo almadığını ve artık doğumu başlatmak istediğini söyledi doktorum 1 Haziran pazartesiye randevu alıp gittik suyum iyice azalmıştı ve doktorum eve göndermedi zaten hazırlıklıydık saat 11 de suni sancı takıldı ilk başlarda güzeldi çok bi sancım yoktu normalde 24 te verilince doğum için yeterli olan sancı bana yetmedi 48 e çıkardı doktorum sancıyı ve saat 6 dan sonrasını hatırlamıyorum sancıdan dalıp gidiyordum ve daha 4 cm di açılma saat 9.45 de hemşire tekrar geldi 7 cm olmuş dedi doktorum geldi baktı 15 dk da tam açıklık saat 10 civarı başladık ıkınmaya 10.30 da doğdu prensesim elini kafasına koymuş gelirken çok yırtılmam olmuş çok fazla dikişim var doğar doğmaz ağladı kızım hemen kucağıma verdiler çoook güzeldi tüm acıları unutturdu bu arada 4 saat boyunca bağırmışım eşim hastaneyi yıktın dedi kızım 3150 gram doğdu sabaha kadar 50 gramı gitmişti 3100 gram minnacık bir bal kız 👧 şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor 🐣 koklamaya bakmaya doyamıyorum
@adm sabitler misiniz ? Çok bekledim buraya hikayemi yazmak için 🥰ve her okuduğum hikayede kendi hikayemi düşündüm nasıl olur diye çok şükür bana yazmak nasip oldu sancı çekerken tüm hamile kalmak isteyenlere hayırlı evlat vermesi için dua ettim rabbime ve inşallah hepiniz bir avazda kurtulursunuz 🥰