Tubaensar Saygı hastanesine gidipde memnun kalanlar.hatice Korkmaz’a muayene olanlar cevap verir mi ?
Mrve26 Tubaensar benim kuzenim orda dogum yapti orda bi doktor var kisa sacli o kadindan cok memnun harika bi kadin dedi ama adini unuttum kadin dogum bolumune gittinizde sag karsi kapidaki bayan o bayani herkez cok metediyo 🙏
Tubaensar Duvarın dibinde odası kalıyor orasıyla bnm sordum doktordur.rica etsem ismini öğrenirmişsiniz
Mrve26 Tubaensar PELİN KOCA bu doktor hatice hanima sakin gitmesin dedi onun erken dogum yapmasina sebep vermisti o doktor bilincsizce alt muayene etmisti onu gecesine suyu geldi 4 hafta erken dogum yapti hatta pelin hnmla o doktor tartismislardi bu sebepten
Tubaensar İnanırmısın bnm arkadaş Hatice hanımda doğurdu gayet iyi sıkıntı yok.eltisi Pelin hanımda doğurdu kızın bağırsağını kesmiş Doğumda kız bagırsakları dışarda yasıyooo.
Mrve26 Tubaensar demekki herkeze gore farkli davraniyolar bende anlamadim simdi kisiye goremi degisiyo doktorlar anlamadim valla ama kuzenimde pelin hnm diyo haticeyi kesinlikle gitmesin diyo bilemedim simdi 🤔🤨
Tubaensar Sansmı derler bilemicem artık özler olay oldu işde bnde Hatice’den memnunum soruyum dedim başka giden varmi dıye.işte kuzeninde hatası oldu icin sevmemiş bizdede Pelin hanım aynı 😒
Mrve26 Tubaensar CNM OZAMAN ALLAHA EMANET DİCEZ yapicak baska biseyimiz yok RABBİM korusun bizleri ewlatlarimizi 🙏
Tubaensar Aynen ole canım bnde nasıbımızde ne varsa onu yasıcaz rabbimm bizi ve evlatlarımızı korusun iyi düşünelim iyi olsun.🙏
Mrve26 Tubaensar 34+3 haftaligiz teyzesi bi ablamiz var 8 yasinda simdi ise oglusumuz var çok sukur 🙏❤🤰😍
Tubaensar Oyyy mahsallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.hangi hastaneye gidiyosun.deneyimliisin sen normel mi yapmıştın.
Mrve26 Tubaensar ben avrupa yakasindayim ilki sezeryandi bundada sezeryan olcam normal dogum yasak bana belimdeki fitik yuzunden
Nslhnfdn Saygi hastanesinde Ebru hanimin cok methini duymustum. Ama randevu bulup gidemedim. Dogum icinde cok guzel seyler duymadim acikcasi. Biraz da sans isi sanirim