buse007 Kızlar saçlarımıza ombre uygulatmak bebeğe zarar verir mi. Sadece uçları boyancak zaten dip boyası olmıycak bilgisi olan ya da yaptıran var mı ❤
Aslihan26 buse007 ben yaptırmadım saç boyası için bile kanıtlanmış bişey yok açıkçası. Ki ombre saç derisine işlem yok. Bi sakıncası olucağını hiç sanmıyorum sadece boya yapılırken o kimyasal kokuyu teneffüs etmemeye çalışırsanız ıyi olur 😊
Zeyoo buse007 benim doktorum da 17den sonra organik boya yaptirabilirsin dedi. Ombre dibine gelmiyo sonucta ama kokusunu da solumazsan problem olmaz sanirim. Kuaforune soyle kapinin onu de boyasin 🙈
Esraumit Doktorunuza sordunuzmj? Bende merak edyrm benmde yasım genc olmasına ragmen saclarım beyzlıyr
Imanzmngl Uclarini bilmiyorum ama ben doktoruma sordugumda boyama dedi boyasan bile 5-6 ay olduktan sonra kimyasal madde icermeyen boya kullan dedi
buse007 Imanzmngl ben de sorcam canım yarın ombreya hiç dibe değmiycek sonuçta ya bi de sivilce filan çıktı biraz iyi hissediyim istiyorum 💕
buse007 Hulyarecep insan değişiklik istiyo gerçekten ben hep ombre yaptırırım yazları teşekkür ederim canım 🌹
Hulyarecep Bende aynı durumu yaşadım değişiklik şart canım bunaldım artık yaptırdım valla suan psikolojik olarakta iyi hissediyorum ☺☺
buse007 Hulyarecep çok haklısın canım bi de çenemde sivilce çıktı bildiğin fındık kadar kafayı yiyorum 😂😂 bu arada ne kadarlık canımm bebişin cinsiyet filan belli mi 😍
Hulyarecep buse007 12. Haftalık canım henüz belli değil ama erkek gibi hissediyorum sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor 🤗 senin belli mi 🤗
buse007 Hulyarecep benimde 12 canım belli değil insan merak ediyo bi şeyler almak için filan ❤❤ Ama en önemlisi hayırlı ve sağlıklı olması erkek kız hiç farketmez bizim içinde 😍
buse007 Belissima benim de 12 haftalık canım yarın doktora gidicem bakalım ne diycek uçlarına bi uygulama olduğundan sanki bi problem yaratmaz gibi teşekkür ediyorum 🌹
Hulyarecep Benim kuaförde boyarken ona dikkat etti hiç kokusunu solumadım 🤗 yıkarkende havlu kapattı ağzıma ve burnuma hiç solumadım ☺☺
gLycn_ buse007 canim bende ombre dusunuyorum doktorunuz onay verdi mi ombreye benimkisi erkek ve yasli oldugu icin cok fazla bilmiyor bu terimleri 🙈