Mervenur_kcbs 150403 21 olacağım birazdan 🙈ya erkenden bitireyim dedim daha Doğum parası var kendime gecelik alcam falan ha şunuda ha şunuda derken baya almışım🌸😂
Mathteacher Mervenur_kcbs Ekim annişleri oğluşuma aldığım ilk şey uyku seti oldu bugün kargodan geldi nasıl sizce https://imgyukle.com/i/ye8J8t
Emineerd İyi akşamlar kızlar kıyafet olarak neyi ne kadar aldınız kaç hastane çıkışı kaç tulum vs. Bende yeni yeni kıyafet almakla başladım 💙💙💙
Deletedmom264 Mervenur_kcbs İnşallah 🙏Ama bitse de eksik sürekli bişeler alası geliyor insanın çok zevkli birşey Allah isteyen herkese tattırsın bu duygusu inşallah
150403 Mervenur_kcbs ya bende hemşireyim bu doğum parası veriyorlar annelere 6 7 8 bin TL civarlarında maaşa göre hesaplama yapılıyormuş herkese mi veriliyor bu
Mathteacher Mervenur_kcbs trendyoldan aldım 3 boyutlu hoşuma gitti alınca daha güzel görünüyor gerçekten
cagla24 Kızlar lohusa geceliği nasıl bişey alacaksınız ya? Ben çok kararsız olduğum için her şeyi şimdiden araştırıyorum ama hepsi koca kadın kıyafeti gibi şöyle sade ama şık bir şey istiyorum var mı bildiğiniz site falan 😶
durununannesii Mervenur_kcbs galiba posta geç kaldım ama bende bi ekim annesi olarak bişeyler aldım 🤗 odası beşiği kıyafetlerinin bi kısmı hazır inşallah sağlıklıca gelsin yavrularımız ☺️♥️