Esrazeynepsare 36 haftalık hamileyim bugün tam ama kızım ulturasonda Bi yeri 34 çıktı Bi yeri 32 çıktı 2200garm 46 cm dedi doktor minik bir kız olacak dedi 😔 temmuz başıydı temmuz 10 a kadar bekleyebiliriz dedi 😔 moralim çok bozuldu ne yapabilirim yardım edin 😔😔
Aslihan26 Esrazeynepsare canınızı sıkmayın benim ilk kızımda öyleydi geriden geliyordu gelişimi 2 hafta yanlış hatırlamıyorsam. Şuan ikinciye hamileyim bu bebeğimde öyle kafa ölçüsü falan geriden geliyor. Saglıklılarsa problem yok. Genetik oluyor genelde. Doğduktan sonra hızla normale dönüyorlar. Hatta benim kızım bazı yaşıtlarından daha bile kalıplı
Belinayy42 Esrazeynepsare 20 gün önce banada dediler 2 hafta geri diye pazartesi bulunduğum ilçedeki doktor iki hafta geri dedi dün Batman’a gittim minyon olacak genetik ama haftasına göre iyi dedi yani 20 günde topluyo ve her ultrason aynı çıkmıyo üzülme bende çok üzülmüştüm ama boş yani hem genetik hem doğum olamadan cihazlara da pek güvenmemek gerek Allah şifa versin hepimizinkine 😘😘😘