Burcueksi Merhaba güzel anneler, hamileliğimin 8. Ayında Ferrum fort ishal yapmaya başladı doktora söyledim maltofer verdi. Aynı şikayet maltofer içince de devam ediyor. İlacı mecbur içiyorum. İçmemiz lazım sonuçta. Bu durumu yaşayan var mı ? Neler yaptınız
Tatlisannedilekk Burcueksi yaklaşık 3aydır maltofer kullanıyorum ama bende hiçbir yan etki yapmadı, belki bünyenizle alakalıdır
Skarakas Burcueksi gyno iciyordum kabizlik yapti bende ve demir degerim yuksek cikiyor kan tahlilinde birakmami soyledi doktorum.
Yakamoz__gul Burcueksi benim ilacımı doktorum kabızlık yaptı diye ferrum la değiştirdi ama anca 3 gün sabredebildim. Bana etkisi kaşıntı oldu. Kafamın içine kadar kaşındim kullanadim. İshal de yapmış olabilir. Benim vitamini de probiyotikli vitaminle değiştirdi ama hangisinin etkisiydi bilemiyorum.
Kedili_Anne İlki bende kabızlık yapınca doktor maltofer verdi. Maltofer sanırım kabız yapmıyor. Ama ishalin nedeni o mu bilemedim. Ben 37 deyim bazen nedensiz oluyor bendeki. Öncesinde pek yoktu.