Tevavfuklar silsilesi.. 22 Kasım 2019 da bal oğluma hamile olduğumu öğrendiğim ilk gündür, imkansızlıktı gebe kalmam bazı doktorlara göre ama Allahın emaneti rahmime sımsıkı tutunmuştu bir kere. 🥰 Mutluluk gözyaşları babaya haber ver derken gel zaman git zaman 02.06.2020 tarihinde muhtemel sezeryan doğum tarihimizi almak adına doktorumuz dan saat 15.00 için randevu aldım. Ki içimden bir ses ayın 5ini beklemeyelim demişti… Nitekim, 1 haziran akşam üzeri çamaşırı da aniden ıslanma hissettim, oysa sabah da aynısı olmuştu. Değiştirdim eşim dışardan geldi, saydım her yarım saate bir kasılmam oluyor komşuların ve annemin de büyük ısrarlarıyla hastane yolunu tuttuk.. (bu arada acı/ağrı eşiğim güçlüdür umursamıyorum ağrıları)
Acil de yapılan nst ve ebe muayenesi sonucu süpriiiiiiz 2 cm açılmam olduğu gözlendi, hemen yatış ciğer geliştirici bebeğim için ve doğumu erteleyebilmek adına dil altından zehir gibi acı kapsül verilmeye başlandı. Sabah oldu doktorum ultrasona aldı ve amniyon sıvısının azaldığını bugün (02.06.2020) için size sezeryan doğumu planlamamız lazım dedi. Ben şok, ağladım hıçkıra hıçkıra ki bebeğim 32 haftalık daha küçük kilosuna da 1600 dendi. Saat 3 de doğuma girdik ve Allaha bin şükürler olsun oğlum 2100 gram olarak hayata merhaba dedi, benim güçlü savaşçı oğlum 🧿🤲🏼💙💙 4 hafta kadar hastanede kalıcak. Önce Allahıma sonra doktor amca ve hemşire teyzelerin emanet bal oğlum.
Kusura bakmayın hanımlar biraz uzun yazdım ama içimden geçenleri sizlerle paylaşmak istedim 🥰🥰 Allah tüm isteyen dileyen kadınlara anneliği tattırsın, hamişlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, Allah evlat yokluğuyla sınamasın hiç birimizi🤲🏼❤️❤️