Selam hamişler güzel anne kardeşlerim plesenta previa gibi zor bir tanı konuldu 20 Li haftalarda şimdi 30. Haftadayım ve bu durumdan dolayı kanama başladı 3 gündür kanama yaşıyorum birazda kendimi ev işleriyle zorladım ve ayakta kaldım sanırım Buda dahada tetikledi yatınca hiç bir iş yapmayınca kanamam azalıyor ama biraz ayakta kalıyım fazlalaşıyor ne yapacağımı bilemedim bugün Konya’daki bir üniversite hastanesine gideceğim sevkle ne diyecek bilmiyorum hastanede yatmak istemiyorum büyük ihtimal evde yatacağım birde iki yaşında hareketi ama annesinin bitanesi canım bir oğlum var onun annesiz kalmasını istemiyorum😔Rabbim hiçbir çocuğu boynu bükük annesiz babasız bırakmasın🤲Geçenlerde koronadan vefat eden hemşireyi düşündümde bebeğini göremedi kokusunu bile yaşayamadı Allahım kimseye vermesin ne kadar zor birşey hiç bir şekilde kelimelere dökülemez ilk defa bu gece oğlumdan ayrıldım anneme gönderdim bugün hastaneye gideceğimizden dolayı…😢o kadar canım yandı ki öptüm öptüm kokladım o evlatları ölen şehit olan annelerin kalbi kimbilir nasılda paramparçadır…Allahım kimseye yaşatmasın inşallah 🤲kusura bakmayın üzmek istemem tabiki hormanlarında etkisi büyük herşeye ağlayasım geliyor…benim gibi son aylarda yatması gereken arkadaşlarım var mi?