1987gokce Merhaba kızlar haftaya devlet hastanesinde şeker yüklemesi yaptırıcam tahlil sonuçları ne zaman çıkıyor? Özel hastanedeki doktoruma göstermek için soruyorum. Teşekkür ederim😊
yagmurpelit Obsesifk nasil oluyor bu seker yuklemesi cnm mesele devlet hast de normal muayne icin randvu hangi bolum olarak almam gerek bide gittimde hemen yaparlarmi
Lolipop Meraktan soruyorum şeker yüklenmesini neden devlette yatırıyorsunuz acaba özel hastaneler de yaptirilmiyor mu ?
Obsesifk yagmurpelit doktorum bana kağıt verdi onla laboratuar bölümüne gidip randevu aldım onlar yönlendiriyor zaten sabahtan gittim önce açlık kanı verdim sonra 75lik yapıldı bana gazoz gibi bişey verildi soğuk olsa daha rahat içerdim ama zorlanmadım içtim 30 dk 1 saat 90dk 2 saat olmak üzere 5 tüp kan verdim sonra sonuçları doktora gösterdim. Burada böyle yapıyorlar ama her devlet hastanesi aynı olmuyor
Suheda yagmurpelit kadın doğuma randevu alın eger yükleme yapilacak haftadaysaniz doktor ister ve oradada yonlendirirler sizi
Edamutlu Şeker yüklemesi özelde yaptıranlar fiyat nedir acaba doktorum bana aile hekimine yapar onunla görüş olmadı burda yaparız dedi fiyat yuksekse devlette yaptırayım hem evime daha yakın die düşündüm aile hekiminim yapmiyomus
aylakaya Özele gidiyorum daha yaptirmadım 16 haftalık hamileyim ama dokyoruma sordum özelde ücret şeker testi icin 75 tl