ela_yasel1 Kızlar bu otu duydunuz mu ? Otu suya atınca ot açılıyormuş ot açıldıkça da rahim açılıyormuş .. deneyenler gerçekten işe yaradığını söylüyor emin değilim tabii suya atarken duaları var onlar okunuyormuş doğuma kadar da içiliyormuş .. yapan ya da yapacak olan var mı ?
Akbas77- ela_yasel1 bende deniycem canım cok duydum sancım başlayınca suya koyuyım dualaro edip içip beklicez 🙏🏻
nesibeee03 Doğum sancısı başladığında atlıyor suya doğum bitince hemen alınması gerekiyor rahim toplansın diye suyundan sancı çekerken şifa niyet edip 1,2yudum içiliyor. İnanarak yapmak gerek faydası olanı çok duydum ben
ela_yasel1 nesibeee03 aaaa biz doğumdan önce yaptık ama bir şey olur mu ki 37+6 yım daha var doğumuma.. suda bekletecektik açılma olsun diye her gün de sabah akşam içecektim
suheda17 ela_yasel1 bende senin gibi yaptım canım ilk doğumunda 36 haftam bitince hergun içmeye başladım .her gun suyunu yeniledim sudan çıkarmadım. Dogumumda 38 +1 de gerçekleşti doğum güzel ilerlerdi faydasını gördüm doğum bitince de hemen çıkarılması gerekiyor
nesibeee03 ela_yasel1 belki o şekilde de oluyordur ama benim bildiğim eğer suya konulup açılına kadar doğum olurmuş ondan dolayı
Elifffnaz suheda17 doğuma gidince de onu kendimizle götürmemize gerek var mı. Bide evde bıraksak doğum olduktan hemen sonra sudan çıkarmak gerekiyor dediniz ya eve geldikten sonra çıkarsak sorun olur mu
suheda17 Dkk ayet-el kursi, nas ,felak ,11 tane inşirah suresi .Allah doğumunuzu kolaylaştırsın,evladınizı sağlıkla ,kolaylıkla kucağınıza alın inşallah.
suheda17 Elifffnaz benim o zamn evde onu sudan çıkaracak insan vardı canım,senin öyle bi imkanın yoksa yanında götür bence
Elifffnaz suheda17 aslında onu ablama vermek istiyorum doğuma gittiğim gibi o yapsa yine olur değil mi
nesibeee03 Elifffnaz evet ben o şekilde biliyorum sancı başlayınca konuluyor doğum olunca çıkartılıyor diye ama tabi iyi bilene sormak gerek benim hep doğum yapıp kullananlar bu şekilde yaptığını söyledi birde Melisa çayı da rahatlatıyormuş doğum sancısı olurken doktora sorun