Aden23 Kızlar erkek bebek ismi gelmiyor hiç aklıma. Değişik duyulmamış birşey olsun istiyorum. Var mı önerileriniz 😊
Cemileyaman Aden23 oğlum olck alhn izni ile ismini Muhammed Alparslan koycaz değişik istiosan 2. Oğlum olursa göktuğ olck 1 doğdu sanki de 2. Bile dşünüoz şmddn ☺️ ☺️ ☺️
ByMelody Doruk, Yaman, Aren, Çağan :) benim listemdekiler canım :) belki beğendiğin olur aralarında :)
Gifk DuhaninAnnesi duhan ismini önermiyor Karataş hoca geçen programında söylemişti. Duman anlamında ve kıyamet alameti olarak geçiyor. Çocuk için sıkıntı olur demişti.
Aden23 Gifk evet bende şimdi araştırdım kıyamet günü etrafı saran duman anlamındaymış. İsim çok hoş ama isimlerinde insanların karakterinde ve hayatında etkili olduğunu düşünenlerdenim.
Gifk Aden23 bence de öyle 😔 ben de kızıma İpek ismini koymayı düşünüyorum. Bi his oluştu içimde ona rağmen anlamı iyi mi? Çocuk için iyi olur mu? İnsan karar veremiyor bu yüzden
Aden23 Cemileyaman hhahahahhahahah Olsun belki arka arkaya gelir bebişler 😊 şandıyla doğsun inşallah ❤️
Cemileyaman Aden23 saolun umarm szde içinize sinen ismi bulursunuz bde size bir şey sölim çocuğa ismi koyarken nietnizi gzl alın dağ taş isimleri de vermeyn canım
Bsra-korkmaz değişik bir isim değil ama oğlumun adını çınar koymak istiyoruz etrafımız da ki herkes laf ediyor ama bizim çok hoşumuza gidiyor eşim ve benim kararım sonuçta. çok düşündüm değişik isim bulamadim ben
Aden23 Bsra-korkmaz çınar a neden laf ediyorlar Eşinizin ve sizin içinize siniyorsa gerisi boş takmayın
Bsra-korkmaz Aden23 yok kimseyi takmıyorum neymiş cinar neymiş başka isim mi yokmuş bende düzene biz öyle istiyoruz diyorum annem e bile hatta öyle dedim